Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 3 mei 2018

Oké! Dit zijn de signalen dat je (nu) nog niet klaar bent voor een relatie

Wat niet is, kan nog komen maar momenteel ben jij nog niet klaar voor het serieuze relatiewerk. Het is niet dat je het niet wil, maar het lukt je simpelweg niet. Heb jij je ook wel eens afgevraagd waardoor dat komt? Wij helpen jouw uit de brand.

Een relatie is leuk, want liefde is fantastisch. En toch lukt het je nu niet om je te binden aan een partner. Maar waarom is dat toch zo? Waarschijnlijk ben jij gewoon nog helemaal niet toe aan een relatie. En dat is helemaal niet erg.

 1. Je wil doen waar jij zin in hebt
 2. Het leven is al zo kort, waarom zou jij je laten beïnvloeden door een ander? Als jij zin hebt in pizza heb je daar zin in, einde discussie. Moeilijke conversaties zijn het laatste waar jij trek in hebt. Die mannen moeten niet zo moeilijk doen en anders zoeken ze het toch lekker uit.

 3. Delen hoeft echt niet altijd
 4. Sharing is caring. De persoon die deze term de wereld in geholpen heeft is niet jouw beste vriend. Delen op z’n tijd is echt geen probleem maar dit altijd maar ‘moeten’ omdat jullie een relatie hebben, vind jij onnodig. Jij eet die burger nou eenmaal liever alleen.

 5. Hij is geen hotte Bradley
 6. Jouw liefde voor Bradley Cooper is onverslaanbaar. Daar komt niks of niemand tussen. Ze kunnen het proberen maar een echte kans maken zij niet. Als niemand zijn spot weet te veroveren gebeurt er simpelweg niks. Tot die tijd blijf jij smachten naar Bradley en blijft de troon aan hem.

 7. Kastruimte limiet
 8. Jouw kledingkast bulkt nu al uit. Er is absoluut geen ruimte voor sweaters van hem. Daarnaast heb je geen trek in ongevraagde meningen. Jouw kast kan nu eenmaal niet altijd tiptop op orde zijn. En af en toe dient de stoel in jouw kamer als een verlengde van de kast. Jij hebt geen zin om hierover in discussie te gaan.

 9. Flirten is jouw grootste hobby
 10. Je duikt echt niet met Jan en Alleman in bed maar oogcontact met wildvreemde mannen, vind jij onwijs spannend. Daarnaast is Tinder een fijne bijkomstigheid. De aandacht is nu eenmaal leuk en je hebt geen zin dit ‘onschuldige genieten’ op te geven voor eventuele jaloerse vriendjes.

 11. Romantiek is niet aan jou besteed
 12. Het is niet dat je rozen en andere zoetsappigheid haat, je voelt het alleen niet. De keren dat je dit kreeg vond je het wel leuk maar dat was het dan ook. Je was niet in de wolken of volledig uit jouw doen. Je dacht eerder: ‘Schiet nou maar op, ik heb honger.’ Dit viel niet in goede aarde en dat vind jij maar raar.

 13. Seks oké, drama wel nee
 14. Je houdt er gewoon niet van, punt uit. Al dat gezeur, laten we niet zo moeilijk doen en gewoon seks hebben. De enige mannen die dit begrijpen zijn de mannen die net zoals jij nog niet klaar zijn voor een relatie. Ze kunnen wel zeggen dat dit niet het geval is maar hun handelingen vertellen iets anders. Dit geldt identiek voor jou.

 15. Paniek over de toekomst
 16. De gedachten dat hij de persoon is waarmee jij de rest van je leven deelt, beangstigt je enorm. Je ziet nog zoveel leuke mannen om je heen, kiezen tussen al dat leuks is jouw grootste nachtmerrie. Je bent nog niet overtuigd juist te kiezen en vind dit ook nog helemaal niet nodig. Laten we dit vooral uitstellen en bewaren voor een later moment.

 17. Bruiloften zijn leuk, door het eten
 18. Die hapjes maken jouw blij, de rest is bijzaak. Uiteraard ben je blij voor jouw vrienden maar come on, dat eten roept jou. Die kerels zijn minder van belang, die zijn er tenslotte niet altijd. Leuke mannen op de bruiloft zijn als een bonus, de hapjes daarentegen maken jouw dag.

 19. Jouw leven is al propvol
 20. Dat vriendinnen überhaupt een vriendje passend kunnen maken vind jij raar. Je vind het leuk hem zo nu en dan te zien maar iedere avond weer vind jij to much. Het kost je zoveel tijd en energie en dat bewaar je liever voor jezelf.

Reageer op artikel:
Oké! Dit zijn de signalen dat je (nu) nog niet klaar bent voor een relatie
Sluiten