Life 28 apr 2016 Omani McDaniels

11 dingen die alleen de raarste mensen snappen

Als je echt raar bent, doe je dingen, omdat je het zelf leuk vindt en niet omdat anderen het graag willen. Jij bent zo eigenzinnig, dat je altijd opvalt. Gelukkig houd je je daar niet mee bezig en doe je gewoon lekker waar je zin in hebt. Hieronder zijn elf punten die de vreemdste vogels, zonder twijfel, zullen herkennen.

1. Je houdt je niet bezig met de meningen van anderen

Je bent intussen zo gewend dat mensen je vreemd vinden, dat je het geaccepteerd hebt. Ze kunnen beter de verbaasde blikken achterwege laten, want je gedrag wordt alleen maar vreemder.

2. Je bent altijd bezig met jezelf entertainen

Mensen denken al gauw dat je graag de clown uithangt om mensen aan het lachen te maken, maar je bent grotendeels van de tijd bezig met jezelf aan het lachen maken. Dat anderen de grap ook kunnen waarderen, is alleen mooi meegenomen.

3. Het is niet vreemd voor jou om spontaan in zang uit te barsten

Elke dag is toch musicaldag?

4. Jouw kledingkast puilt uit van de kleurtjes

Zo’n kleurrijke persoonlijkheid heeft natuurlijk ook een kleurrijke garderobe nodig. Sommige dagen zijn geschikt voor zwart, maar andere dagen zijn geschikt voor knalroze met een abnormale hoeveelheid glitter.

5. Je hebt verschillende personages die elk moment van de dag tevoorschijn kunnen komen

Nee, je hebt geen gespleten persoonlijkheid. Je vindt het gewoon leuk om personages aan te nemen. Het is daarom ook niet vreemd als jij een hele dag lang in ander accent praat, ter grote ergernis van je vrienden. Niet dat het je tegenhoudt.

rare mensen

6. Jij vindt een pyjamabroek geschikt om boodschappen in te doen

Het heet toch een pyjamabroek, niet pyjamadraagnietbuiten?! Dat het nou ook dient als slaapgerei, is eerder een toevalligheid.

7. Een dag tussen ‘gewone’ mensen zijn, is voor jou het toppunt van saaiheid

Hoe zijn ze intussen niet allemaal gestorven van saaiheid? Gelukkig heb je jouw fantasie om je bezig te houden.

8. Jij gruwelt van praten over koetjes en kalfjes

En breek ons de bek niet open over het ‘en wat doe jij?’ gesprek. Je verstopt je liever ergens in een hoekje, om gezichtjes op je tenen te tekenen en hun vervolgens een avontuur te laten beleven.

9. Je kunt goed met kinderen overweg

Kinderen hebben een veel grotere fantasie dan volwassenen. Volwassenen zijn zo bewust van hun gedrag en doen de hele tijd zo volwassen. Laat jou maar een fort bouwen en op monsterjacht gaan met wat kiddo’s.

10. Je vindt het nog steeds leuk om je te verkleden

Ook wel bekend, als je ‘s ochtends aankleden, want elke dag is een dag om je te verkleden.

11. Mensen kijken bij jou eerst de kat uit de boom, maar zijn al snel fan

Vaak zijn mensen van jou in de war of vinden ze je te extravert en denken ze dat ze gek van je gaan worden. Dit is natuurlijk tot het moment dat ze ontdekken dat je zo ontzettend jezelf bent, dat ze niet anders kunnen dan van je te houden. Niet dat het jou uitmaakt of mensen je leuk vinden, zolang je maar jezelf leuk vindt.

LEES OOK: Waarom het juist awesome is om een beetje raar te zijn
large-16-770x462

Reageer op artikel:
11 dingen die alleen de raarste mensen snappen
Sluiten