Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 23 mei 2015

11 dingen die we allemaal wel eens doen wanneer we alleen thuis zijn

We kunnen natuurlijk best volhouden dat we ons echt heel normaal gedragen wanneer we dan eindelijk eens alleen thuis zijn, maar dan zouden we iedereen en vooral onszelf voor de gek houden. Alleen thuis zijn is namelijk de bom. Je kunt doen wat je wil zonder dat mensen je veroordelen of zich aan je storen. En ja, de volgende dingen heb jij sówieso wel eens gedaan toen je alleen thuis was:

1. In ondergoed door het huis rennen

Hoewel het wel vaker voorkomt dat je met niet al te veel kleren door het huis rent, kun je het nu tenminste ongegeneerd doen. In je oma onderbroek.

2. Naakt door het huis rennen

Niemand die je ziet? Dus waarom niet gewoon alles uittrekken en je teddybeer streaken? Of de buren? Vinden ze vast niet erg.

3. Hardop zingen en dansen

Éindelijk zingen alsof je leven er vanaf hangt. Uit volle borst. Een aanrader? Wat dacht je van de soundtrack van Frozen? THE COLD NEVER BOTHERED ME ANYWAY (wat weer mooi terugslaat op punt één en twee).

4. Veel te uitgebreid douchen

Niemand die ook wil, ergens heen moet of zeurt over het feit dat anders het warme water zometeen op is. Jammer voor de anderen, maar jij gaat nu eens even héél uitgebreid douchen (en alles scheren).

5. Het varken uithangen totdat er weer iemand thuis komt

Dit is misschien wel een van onze lievelingspunten. Gewoon heel even een complete chaos van je huis maken, aangezien toch niemand er over zal gaan zeuren. Je kunt zwemmen door je vieze was die je hebt verspreid door de woonkamer, je kunt bijna een nieuwe maaltijd maken van de restjes die nog op alle vieze borden zitten. Zucht. Genieten. (Grapje natuurlijk, maar even niet op al je zooi hoeven letten is toch soms helemaal genieten?).

6. Dubbel checken of je de deur wel op slot hebt gedaan voordat je gaat slapen

Minder leuk maar oh zo waar. We móeten gewoon die deur nog een keer checken. Stel je voor dat er nu iemand binnenkomt? Dan moet je dus jezelf redden en kun je het niet meer verwachten van je huisgenoten die niet thuis zijn. Bummer..

7. De lelijkste maskertjes opdoen

Als een chocolademonster door de woonkamer banjeren. In je grote badjas mét een handdoek op je hoofd. Je kijkt zelfs liever zelf niet in de spiegel wanneer je er zo uitziet, maar in een leeg huis is het bijna een must.

8. In de kast/kamer spieken van je roomie(s)

Want nu kan het! Overigens loop je dan wel het gevaar dingen te vinden waar je vervolgens niets over kan vragen. En blijf van elkaars kleren af, anders wordt het ruzie.

9. Plassen met de deur open

Hoe chíll is het om met de deur open te plassen? En het scheelt zoveel tijd. En je kunt ondertussen het fornuis in de gaten houden. Zoveel mogelijkheden.

10. Teveel afleveringen achter elkaar kijken van je favoriete foute serie

Wanneer je met huisgenoten van hetzelfde geslacht woont zullen zij de liefde waarschijnlijk nog wel delen ook, maar niemand die zal roepen: ‘wauw, ben je nu nog stééds aan het kijken?!’. Yes. YES INDEED.

11. Iets te eten maken waarvan je weet dat je huisgenoten het niet zouden begrijpen.

Zoals crackers met spuitkaas. Ja. Bah. But you just lóve it.

Reageer op artikel:
11 dingen die we allemaal wel eens doen wanneer we alleen thuis zijn
Sluiten