Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 okt 2015

11 dingen waar elke vrouw nog steeds van droomt

Jongens wilden straaljagerpiloot worden. Wij vrouwen droomden vroeger van heel andere dingen. Ballerina zijn bijvoorbeeld. Sommige wensen hebben we uit ons hoofd gezet, maar naar deze elf dingen verlangen we stiekem nog steeds.

1. Prinses zijn voor een dag

Je mag naar ballen met prinsen, de mooiste jurken dragen en iedereen wil naar je zwaaien. Als meisjes-meisje zie je het helemaal voor je.

2. De mooiste sieraden hebben

Tegen de prachtigste jurken en schoenen zeggen we trouwens ook geen ‘nee’.

3. In een kasteel wonen

Want: zoveel kamers om je uit te leven op het interieur. Het landgoed om het kasteel heen is trouwens ook niet mis.

4. Zangeres zijn

Dat is toch deels uitgekomen. Of telt vals zingen als je dronken in een karaokebar staat niet mee?

5. Een huge trouwjurk

Strapless, met open rug, je kunt niet kiezen. Zolang er maar kant is en een lange sleep, loop jij zelfverzekerd naar het altaar. Als je fantaseert over het moment dat je lover de sluier voor je ogen haalt om je te kussen, smelt je van binnen.

6. Dolfijnentrainster worden

En iedere dag als een zeemeermin aan Flippers vinnen hangen.

7. Een wedstrijd winnen

Je kleurde je als klein meisje een slag in de rondte in de hoop de kleurwedstrijd van de buurtsuper te winnen. Nu doe je mee aan Facebookwinacties. Ooit zul je een berichtje krijgen dat je gratis naar New York vliegt.

8. Praten met dieren

Goed, dit doen we natuurlijk allemaal. Maar hoe leuk zou het zijn als je echt uren kon converseren met je trouwe viervoeter?

9. Toveren

Nu wil je toveren dat alle nare klusjes gedaan zijn, vroeger deed je ‘poef’ met je staf en was daar ineens het lekkerste snoep, het nieuwste speelgoed en natuurlijk de sprookjesprins.

10. Naar Disneyland gaan

Het blijft een magische wereld. Je wilt nog steeds honderd keer in alle attracties. En de Disneyfiguren in die knuffelbare pakken vastgrijpen is ook best rustgevend.

11. Vliegen

Gewoon je armen spreiden, een aanloopje nemen en loskomen van de grond. Hoe heerlijk zou dat zijn? Al je zorgen lijken in één klap verdwenen.

Alle vrouwen zijn superhelden

Haal je cape maar van zolder en knoop ‘m om je schouder. Al zou je dat eigenlijk niet nodig moeten hebben om je een ware superheld te voelen. Klik op de foto en lees over de speciale krachten van vrouwen.

Reageer op artikel:
11 dingen waar elke vrouw nog steeds van droomt
Sluiten