Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 16 jan 2018

11 dingen waarvan mannen denken dat wij opgewonden raken (uhm how ‘bout no)

We all love sex. Toch maken wij vrouwen het nog te vaak mee dat mannen bepaalde dingen doen waar wij absoluut niet opgewonden van raken. Het liefst bespreken we dit naderhand ook gierend van het lachen met onze vriendinnen. Zeer waarschijnlijk herken jij de volgende elf dingen die een man nog steeds vol overtuiging doet om vrouwelijk schoon op te winden maar waar wij vrouwen eigenlijk alleen maar van afkoelen.

1. Overload aan parfum

Hij is nog snel even de badkamer in gesprint om een riante hoeveelheid eau de cologne op te spuiten. ‘Want dat vinden de vrouwtjes zo lekker.’ Resultaat: barstende koppijn en zuurstoftekort.

2. Te veel romantiek

De man in kwestie wilde met al zijn goedheid jou totaal op je gemak laten voelen. Van de voordeur tot zijn bed volg je een spoor van bloemblaadjes, kaarsen, boeketten met rozen en andere tierelantijntjes. Nee, het is heus niet je eerste keer.

3. Tegen je aanrijden op hoog tempo

In al zijn enthousiasme rijdt hij als een bezeten hond met zijn halve-erectie tegen je dijbeen. Vriend, je zit en op de verkeerde plek en ik heb mijn broek nog aan.

4. Hij kan zijn mond niet houden

Wij vrouwen vinden het uiteraard heerlijk om te horen hoe lekker hij ons wel niet vindt. Alleen is het niet te bedoeling dat je er zelf niet meer tussen kan komen.

5. Kreun en gesteun

Fijn als iemand laat weten dat hij het naar zijn zin heeft maar dat hoeft niet te betekenen dat we elke zucht tot de macht tien willen horen.

6. Condooms met smaakjes

Stiekem hoopt hij natuurlijk dat als het een condoom met chocoladesmaak is we hem ontzettend graag een blowjob willen geven. Nope.

7. Je borsten gebruiken als stressbal

Waarschijnlijk heeft hij teveel vieze films gekeken waarin dat doodnormaal lijkt te zijn of is hij echt heel erg gestresst. We vinden het best lekker maar please, be gentle.

8. Hij wekt jou midden in de nacht

Het is niet zo dat wij slapen per se leuker vinden dan een potje seks maar wakker worden door een natte lap in je oor is niet echt opwindend.

9. Hij blijft maar staren

Tuurlijk vinden wij het ganz geil als hij ons aankijkt tijdens de seks. Helaas heeft hij besloten om nergens anders meer te kijken behalve diep in je ogen. Awkward.

10. Teveel zelfvertrouwen

Hij heeft zoveel zelfvertrouwen dat hij zich nergens meer voor schaamt. Daarentegen krijg jij plaatsvervangende schaamte, ugh.

11. Het interview

Hij vraagt zóvaak wat je wel en niet lekker vindt dat je het zelf ook niet meer weet.

Reageer op artikel:
11 dingen waarvan mannen denken dat wij opgewonden raken (uhm how ‘bout no)
Sluiten