Life 24 jul 2016 Omani McDaniels

11 Gossip Girl geheimen die je waarschijnlijk nog niet kent

De echte Gossip Girl fans kunnen over bijna alles meepraten van de serie, maar er was natuurlijk een moment dat de camera's uitgingen. Hier zijn wat Gossip Girl geheimen die je hoogstwaarschijnlijk niet wist.

1. Gossip Girl was bedoeld als film

Het is een boek gebaseerd op het leven van de schrijfster en de glamour en drama waar zij mee opgroeide. En een verfilming was zeker de bedoeling, maar dan in de vorm van een film. Lindsay Lohan zou Blair Waldorf hebben gespeeld. Kun je je dat voorstellen? Sorry Lohan, maar jij zou nooit Blair Waldorf kunnen hebben gespeeld zoals Leighton Meester dat heeft gedaan.

2. Blair Waldorf was eigenlijk juist een schatje

De actrice Leighton Meester staat bekend als een van de liefste mensen om mee te werken op set. Ze kon met bijna iedereen opschieten en was zeer geliefd. Niet helemaal Blair Waldorf stijl, maar toch leuk om te horen.

3. Serena en Dan hebben in het echt gedate

Als je Hollywood een beetje volgde toendertijd zou je dit hebben geweten, maar wat grappig is, is dat het uitging en zij nog twee jaar een stelletje voor de camera speelden. Hoe bedoel je awkward?!

4. Constance Billard was eigenlijk een museum

Constance, de middelbare school die je deed wensen dat jouw school zo cool was, was helemaal geen school. Het gebouw is The New York City Museum.

5. Het Empire hotel bestaat niet alleen, je kunt er zelfs Gossip Girl cocktails krijgen

Na de populariteit van Gossip Girl wilden allemaal fans in The Empire Hotel van Chuck logeren. Het was zo populair dat ze zelfs Gossip Girl cocktails op de kaart hebben gezet. Eentje met een ingrediënt that they’ll never tell.

6. Little J was even irritant in het echte leven

Blijkbaar was Taylor Momsen hels om mee te werken. Niet geheel verbazend. De geruchten gaan dat ze uiteindelijk is ontslagen, omdat ze te moeilijk werd om mee te werken.

7. De schrijfster van het boek had een hekel aan hoe Vanessa werd gespeeld

In het boek is Vanessa een bad ass chick met een geschoren hoofd, die niets anders dan zwart draagt. Hoe Vanessa werd geportretteerd is verre van bad ass en eerder zeurderig en vervelend.

8. Little J was de enige tiener

Toen de opnames van start gingen waren alle acteurs en actrices al in de twintig. Behalve Taylor Momsen, want zij was pas dertien. Dan is die scene met Chuck in seizoen 1 al helemaal tenenkrommend.

9. Serena en Blair konden elkaar niet uitstaan

De geruchten gaan dat de twee besties elkaar in het echt niet konden luchten. Tja, dat heb je wel eens.

10. Dan wist niet dat hij Gossip Girl was tot de laatste aflevering

Niet alleen dat, maar de acteur Penn Badgley vond het zelf totaal niet logisch dat hij Gossip Girl bleek te zijn. In het boek kom je nooit achter de identiteit van Gossip Girl en dat was misschien toch handiger geweest.

11. Chuck Bass zat bijna niet eens in de serie

Dit is misschien wel het meest choquerend van allemaal. Wat was Gossip Girl geweest zonder Chuck Bass? Hij had blijkbaar visumproblemen (hij is eigenlijk Brits) en haalde de eerste draaidag bijna niet. Ook werd er getwijfeld of hij het wel in zich had om een hoofdrol te spelen in de serie. Pff getwijfeld.. He’s Chuck Bass.

Nooit genoeg van Gossip Girl? Door deze ga je sowieso de serie van voor af aan willen kijken: 23 dingen die alleen meisjes met een obsessie voor Gossip Girl zich zullen herinneren
CQgv4giWIAAoVKw-770x462 (1)

Reageer op artikel:
11 Gossip Girl geheimen die je waarschijnlijk nog niet kent
Sluiten