11 herkenbare situaties waarin jij je totaal niet hoeft te schamen voor jouw lichaam

Je zit gezellig te eten in een leuk restaurant totdat je naar de wc moet. Dat je in een hoekje zat was heel fijn voor de privacy, maar om je nu langs al die tafeltjes te wurmen is een heel ander verhaal. Het is oke, iedereen heeft ooit wel eens met die typische lichaamssituaties te maken gehad. Maar je hoeft je er zeker niet voor te schamen. Herken jij je hierin?

1. Dat jij een grotere schoenmaat hebt dan al je vriendinnen

Ja, je bent dan ook wel een stukje langer. Maar een voordeel zit er vaak aan vast: jouw maat blijft in de sale meestal over.

2. Een maat groter

Jij hoeft je echt niet te schamen als je een broek niet past en de verkoopster vraagt om een maat groter. Elke maat is anders en dit geldt zeker ook voor elke winkel. En laten we wel zijn, zodra jij ziet hoe awesome die broek zit, maakt die maat helemaal niks meer uit.

3. Kleding van vriendinnen

Dat jij de kleding van je geliefde meiden niet aan kunt, is niets om je voor te schamen. Jouw lieve vriendinnen houden gewoon van je zoals je bent, ongeacht welke maat.

4. Als je vriend een maat kleiner heeft dan jij

Mannen en vrouwenlichamen verschillen zo erg van elkaar, dat de maten dan ook totaal niet te vergelijken zijn. En ja, dat jij een grotere broekmaat hebt dan hij komt toch echt wel door die verleidelijke booty waar hij zo van houdt.

5. Een cadeautje van je vriend

Dat jij een prachtige top hebt gekregen van je vriend en deze niet past, komt gewoon door het feit dat hij jouw een maat kleiner had ingeschat dan dat je bent. Super lief toch?

6. Grijze haren

Oh jee, het valt je op dat jij meer en sneller grijze haren hebt dan je vriendinnen. Dit licht gewoon puur aan jouw type haar en laten we wel zijn, grijs haar is helemaal hip nu.

7. Scheer je weg

Over haar gesproken, het is helemaal niet erg dat jij een paar dagen je oksels niet scheert. Lichaamshaar hoort erbij en zo ben je zeker helemaal au naturel. Én, je oksels komen ook even tot rust.

8. Bikini time

Vorig jaar zat hij nog als gegoten maar nu past jouw prachtige bikini helaas niet meer. Gelukkig zijn er ook dit seizoen weer geweldige bikini’s te koop. En wie weet past jouw broekje nog wel, kun je deze weer geweldig matchen met een nieuw topje.

9. Nauwe tafels

Ja daar zit je dan, in je favoriete restaurant en je denkt: hoe kom ik hier ooit langs? Gewoon een beetje schuiven en op je tenen lopen en met je allerliefste stemmetje sorry zeggen. Kan nooit iemand boos op jou worden.

10. Allemaal graag

Een voor, hoofd én nagerecht? Yes please. Zo vaak ga je niet uit eten, geniet er extra van en eet smakelijk.

11. Welke challenge?

Nee ik doe niet mee met de nieuwste challenge. Ik bekijk gewoon lekker de Instagram voor en na foto’s terwijl ik op de bank zit en een hele pizza eet. Ieder zijn ding toch?

Reageer op artikel:
11 herkenbare situaties waarin jij je totaal niet hoeft te schamen voor jouw lichaam
Sluiten