Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 16/09/2016

11 kleine maar zalige dingen die je dag in één klap goedmaken

Soms maken de kleine dingen in het leven een wereld van verschil. Kleine geluksmomentjes laten je soms het gelukkigste of meest gezegende meisje op aarde voelen. En dat gevoel is bijna net zo fijn als verliefdheid. Maken deze dingen jouw dag ook in één klap goed?

1. Als er na een afschuwelijk slechte zomer we toch nog verwend worden met een Indian Summer. En daardoor heb je alsnog het fijne kleurtje op je benen en snoetje waardoor je de zonnebank kunt skippen.

2. Je favoriete bloemen vinden op de markt en er achter komen dat het het laatste bosje is en de lieve man je daarom korting geeft. We all love roze pioenrozen niet waar?

‘Een whatsappje van je crush op het moment dat je het stiekem had opgegeven’

3. Een Whatsappje van je crush net op het moment dat je je had neergelegd bij het feit dat hij je vast niet zo leuk vindt als dat jij hem vindt.

4. Een simpel moment waarop je je realiseert dat je je leven behoorlijk goed op orde hebt voor een twintiger. En dat je eigenlijk helemaal niet mag klagen.

5. Onverwachts geld op je rekening zien verschijnen waarvan je helemaal was vergeten dat je het zou krijgen. Om vervolgens dat ene jurkje te scoren die al veel te lang op een enthousiaste eigenaresse ligt te wachten.

‘Precies dat op de menukaart zien staan waar je zoveel zin in had’

6. Food cravings hebben naar iets en er achter komen dat het op de menukaart staat in het restaurant waar je zit. Alsof het zo heeft moeten zijn.

7. Een complimentje krijgen over je outfit waar je zelf stiekem een beetje onzeker over was. En je realiseert je opeens dat je best vaker een jurkje kan dragen met jouw benen.

8. Onverwachts verrassend goed op een spontane foto staan. Laat de like kanon maar beginnen.

9. Totaal geen zin hebben om uit te gaan om vervolgens de leukste avond sinds tijden te ervaren met al je vriendinnen. En uiteraard wordt hier nog heel lang van nagenoten.

10. Erachter komen dat die scharrel uiteindelijk toch niet zo leuk bleek te zijn waardoor je je geen moment meer rouwig voelt over het feit dat er niet meer in zat.

11. Thuiskomen en erachter komen dat je schoonmaker ook je bed heeft verschoond. HEAVEN.

Blijf jezelf gerust bloemen cadeau doen:
Onderzoek bewijst dat je echt gezonder én gelukkiger wordt van bloemen

Reageer op artikel:
11 kleine maar zalige dingen die je dag in één klap goedmaken
Sluiten