Wauw! Zwijmel weg bij de 11 mooiste beauty verpakkingen

Soms wil je een mooi bijzonder cadeautje geven wat er net anders uit ziet dan normaal. Of soms wil je zo'n cadeau voor jezelf. Wij laten jou de elf mooiste verpakkingen zien waar je hebberig van wordt.

Philisophy

Het prachtige beauty merk met zijn heerlijke producten. De producten hebben elk een wijsheid die vertelt waar het product voor staat.

Daisy by Marc Jacobs

Niets zoeter dan dit cute parfum flesjes van Marc Jacobs. Deze flesjes wil je gewoon in de spotlight zetten.

Zoeva Rose Golden Luxury Set

Deze prachtige make-up kwasten zijn een musthave in jouw stash. De kwasten bestaan uit echt haar, en zijn dus perfect om jouw make-up aan te brengen. Sinds kort is er ook een prachtige eye set van de rosé gouden kwasten.

Grown Alchemist

Deze hele lijn is gewoon prachtig qua verpakkingen. Het gezegde less is more is hier zeker van toepassing.

Ellis Faas,

Deze awesome visagiste heeft met groot succes haar eigen make-up lijn opgezet. Het ziet er absoluut fabulous uit. Ieder product zit in een zogenaamde bullit. Zowel je mascara als je lippenstift.

Eyeko

Het make-up merk die samenwerkt met niemand minder dan Alexa Chung. Waar wij altijd jaloers zijn op haar amazing cat eye, kun je deze nu ook zelf maken met haar producten.

De luchtjes van & Other Stories

Niet alleen de kleding is geweldig bij & Other Stories, ook bij hun beauty lijn kijk je je ogen uit. Deze luchtjes mogen daarin zeker niet achterblijven.

Acqua Colonia 4711

Deze luchtjes zijn niet alleen enorm cute, ze zijn ook nog eens goed voor jouw humeur. Of je nou een verkwikkende geur wilt of een geur die je doet ontspannen, deze lijn heeft het allemaal.

House Of Sillage

Luchtjes die er uit zien om op te eten. Door zijn cupcake vorm en mooie versiering wil je ze eigenlijk allemaal.

M.A.C Wash & Dry

Heb jij al veel zin in de zomer? Geloof ons maar, je komt helemaal in de stemming met de prachtige zomercollectie van M.A.C.

Kiehls

De strakke, maar chique uitstraling van de producten van Kiehls zijn een ware musthave op jouw badkamer plankje.

Reageer op artikel:
Wauw! Zwijmel weg bij de 11 mooiste beauty verpakkingen
Sluiten