Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 16 jun 2015

11 opmerkingen die vrouwen altijd maken en mannen nooit snappen

Iets met vrouwen van Venus en mannen van Mars en dat ze daardoor dit nóóit snappen:

1. Als we geïnteresseerd een praatje met je maken, we direct op date willen

Oh hell no. Haal dat maar uit je hoofd vriend. Wij zoeken wel eens gewoon iemand om tegenaan te praten. Of we vonden je sneu in je uppie aan de bar. Of we hebben gewoon zin om nieuwe mensen te ontmoeten.

2. Als we boos of chagarijnig zijn, we altijd ongesteld zijn

Jullie mannen zijn toch ook niet ongesteld en echt wel eens chagarijnig? Nou dan. Het komt echt niet altijd door onze periode in de maand. Soms zijn we het gewoon. En soms zijn we het ook gewoon door jou. Punt uit.

3. Als we je binnen vragen voor een kopje thee, we met je willen seksen

HAHAHA. Een kopje thee is een kopje thee vriendelijke vriend.

4. Als we klaar zijn gekomen, het ook echt was

Tsja soms duurt het gewoon net iets te lang of zijn we niet in de mood. Oeps.

5. Als we vragen of je wat leuks wil doen, we gelijk je vriendinnetje willen zijn

Jij verveelt je, ik verveel me, en ja we hebben al eens gezoend, dan kunnen we ook prima doen na heel wat borrels op het terras. Maar dat we je vragen om iets leuks met ons te doen betekent niét dat we je direct je vriendinnetje willen zijn. En haal adem.

6. Als we baby’s schattig vinden, we er ook direct één willen

Ook zoiets. Wij vrouwen kunnen baby’s echt wel schattig vinden. En vooral omdat die baby van iemand anders is en we het alleen maar schattig hoeven te vinden. We hoeven het niet te voederen of te verzorgen of te troosten. Oftewel, nee we willen niet per se een baby (nu) van jou. Misschien ooit. En dan vertellen we het gewoon.

7. Als we Fifty Shades of Grey leuk vinden, we direct ook zelf SM willen

We hoeven niet zelf een Mr. Grey. Tenminste niet iedereen. Sommige misschien wel. Maar dat we allemaal zo into Fifty Shades zijn komt meer door het verhaal dat ons even uit onze dagelijkse beslommeringen trekt en ons warm doet worden van verlangen, dan van de gedachte dat we zelf de Rode Kamer van Pijn instappen. Dank voor het begrip.

8. Als we vragen welk spel je speelt, we ook daadwerkelijk mee willen spelen

Ahum laat ons niet lachen. Wij hoeven echt niet World of Warcraft te spelen schatje. Echt niet. We proberen je gewoon even uit het spel te trekken in de hoop dat we eventjes aandacht krijgen.

9. Als we over straat lopen met een een jurkje en hakken, we continu willen horen wat voor sexy ding we zijn

We kleden ons aan in eerste instantie voor onszelf. Om onszelf een goed gevoel te geven. Als we iets moois aantrekken vinden we onszelf ook daadwerkelijk aantrekkelijker. En al die opmerkingen van vunzige mannen zijn niet gewenst.

10. Als we ja zeggen we niet altijd ja bedoelen

Weet je dat nou nog niet? Soms zeggen we ja maar bedoelen we nee. Zo zitten we gewoon in elkaar. Hoe je weet of het echt ja is? Poeh leer vrouwen eens kennen joh.

11. Als we zeggen dat er niets is er ook niets is

Ook dat is niet altijd waar. Soms willen we er niet over praten. Of hebben we gewoon geen zin om te vertellen wat er echt is omdat we het gesprek daarna willen vermijden. Soms is er wel echt wat namelijk. Vraag soms even door, helemaal als je gut feeling zegt dat er wel wat is.

Reageer op artikel:
11 opmerkingen die vrouwen altijd maken en mannen nooit snappen
Sluiten