Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 26 sep 2015

11 rare dingen waar elke vrouw zich minstens één keer schuldig aan heeft gemaakt

We doen allemaal wel eens van die rare dingen waar je nooit met een ander over spreekt. Misschien wel met je beste vriendin, maar zij is de enige uitzondering. Op een of andere manier doe je die dingen gewoon, omdat je er zin in hebt, en ook wel een beetje omdat je een vrouw bent. We hebben één grote troost, je bent niet de enige.

De volgende elf ietwat rare dingen doet namelijk elke vrouw minstens één keer en sommige dingen zijn echt om van in je broek te plassen van het lachen:

1. Jezelf eens even goed checken voor de spiegel, naakt, terwijl je playboy houdingen aanneemt

Uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je verdomd goed gelukt bent. Je wurmt jezelf nog even in een paar sexy houdingen, vanaf nu weet je ook wat die hottie ziet waar je het bed mee deelt.

2. Ja, je kijkt ook even down under

Ja je moet toch even kijken of alles er nog een beetje netjes uitziet.

3. In een rare positie gaan zitten om een scheetje te laten in de hoop dat niemand je hoort

Even die linker- of rechterbil optillen, snel de lucht naar buiten laten en hopen dat op deze manier niemand het hoort.

4. Per ongeluk expres iets laten vallen zodat je kunt checken of je doorgelekt bent

Zorgen dat je een goede reden hebt om te kunnen bukken om zo vervolgens te kunnen checken of je bent doorgelekt. Geef maar toe, ook jij hebt dit wel eens gedaan.

5. Op je fietszadel heen en weer wiebelen om de kriebel te verhelpen

Tsja, zoals Tjitske Reidinga laatst al zei bij Linda’s Zomerweek ‘alle vrouwen hier hebben jeukende kruizen’. Af en toe kriebelt het gewoon down under. Door het scheren, of door het schuren van onze kleding. Hoe dan ook, af en toe wiebel jij even over het zadel van je fiets terwijl je aan het fietsen bent om de ergste kriebel tegen te gaan.

6. Fantaseren over een leraar

Ja, we hadden vroeger allemaal onze favoriete leraar en stiekem fantaseerde je over hoe het zou zijn moet hem te daten en misschien wel meer.

7. Foute one night stand

Helaas maken we ons hier ook bijna allemaal één keer schuldig aan. En wat een spijt had je daarna. Achteraf kun je er ook wel weer om lachen maar je bent er zéker niet trots op.

8. Jezelf expres niet scheren om die foute one-night stand dit keer te voorkomen

Je wil die nachtmerrie niet nog een keer meemaken.

9. Met je beste vriendin zoenen om mannen op te hitsen

En de hele club keek naar jullie, en wat voelden jullie je gevleid. Tegenwoordig kijk je met het schaamrood op je kaken terug naar die toch wel gênante actie.

10. Onder de douche van een ander plassen

Sta je net even lekker onder de douche bij je scharrel en merk je opeens dat je moet plassen, en je laat het nog gewoon lopen ook. Hij zou eens moeten weten..

11. Spelen met die ene haar op het douchescherm

Als we ons haren wassen verliezen we soms wat haren. En soms zit er wel eens eentje op de muur, of op het douchescherm. En dan betrap je jezelf erop dat je met die haar gaat spelen. Je maakt er een rondje van, of een slangetje. Why?!

Doe jij ook wel eens rare dingen met je lief?

Bijvoorbeeld dat gekke taaltje wat jullie samen hebben ontwikkeld die jullie alleen spreken als jullie met zijn tweeën zijn. Klik op de foto voor meer:

Reageer op artikel:
11 rare dingen waar elke vrouw zich minstens één keer schuldig aan heeft gemaakt
Sluiten