Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 10 okt 2019

11 redenen waarom jij nú een massage verdient van je lover

Een massage is zoveel meer dan gewoon een beetje ontspannen. Een massage is heerlijk, gezond en ook opwindend. Vraag je lover of hij je wil masseren, want het zal jullie een happier koppel maken.

1. Een massage is één van de meest romantische dingen

Hij dimt de lichten, steekt kaartjes aan en heeft heerlijk geurende massageolie. En niet te vergeten, een romantisch achtergrondmuziekje. Een massage is heel intiem en de sfeer tussen jullie is heel bijzonder. Het brengt jullie dichterbij elkaar.

2. En het brengt jullie in de stemming

Je wordt vanzelf opgewonden en daar kan hij toch geen ‘nee’ tegen zeggen?

3. Je zult er nog mooier van worden

Een massage verbetert namelijk je bloedsomloop en hier wordt je huid heel blij van. Je zult er stralender uit zien en je huid zal strakker en egaler zijn.

4. Je geeft je helemaal aan hem over

Je hoeft niet te praten, je hoeft niets te doen. Het enige wat je doet is je overgeven aan zijn handen. Hij heeft de leiding, terwijl jij je ontspant.

5. Je zult gelukkiger worden

Een massage is namelijk goed voor je humeur. Als je moe bent, gestrest of last hebt van rugpijn, kun je daar behoorlijk chagrijnig van worden. Maar een massage lost al deze problemen op. Je bent meer ontspannen en gelukkiger en ja, je zult je ook minder vaak op hem afreageren. Al deed je dat natuurlijk al nooit, toch?

6. Het is een fantastische date zonder de deur uit te hoeven

Een massage is quality time voor jullie twee. Het is een heerlijke date, intiem, romantisch en sensueel en je hoeft er niet voor de deur uit. Je hoeft ook niets te regelen. Alleen je lover moet een beetje zin maken om jou onder handen te nemen, maar dat lijkt ons niet zo’n probleem.

7. Je slaapt beter

Na een sessie voel je je helemaal voldaan, ontspannen en rozig. En je zult ook slapen als Doornroosje. Je lover gunt jou wel een goede nachtrust.

8. Het is goed voor je gezondheid

Doordat een massage zorgt voor een goede bloedcirculatie worden afvalstoffen sneller afvoert. Hierdoor krijgt je immuunsysteem een boost. Ook is een massage goed voor je bloeddruk en – mocht je een fitgirl zijn – het is top voor het herstel van je spieren. Een massage is niet alleen heerlijk, het is ook nog eens heel goed voor je.

9. Je wordt er flexibeler van

Beetje stijf? Een massage doet serieus wonderen. En een flexibele vrouw heeft heel wat voordelen in de slaapkamer. Dat hoeven we je lover niet uit te leggen.

10. Je bent zijn meisje en daarom is het je gegund

Jij bent zijn liefde, zijn meisje. En je lover gunt jou de wereld toch?. Hij wil dat je alles hebt wat je hartje begeert. En als dat een massage is, dan wil hij natuurlijk dat je geniet en ontspant.

11. En bovenal: het voelt toch gewoon geweldig

Zijn handen op je rug. Stevig en zacht. Hoe hij met zijn duim de spanning wegduwt uit je spieren. Hoe je zachtjes kreunt bij zijn aanraking. Je zult hem eeuwig dankbaar zijn.

Daarom verdien jij een massage. Nú.

Vond je dit artikel leuk? Misschien wil je dit dan ook lezen: Een open brief aan de man die ik niet meer nodig heb in mijn levenmannietnodig-770x462

Reageer op artikel:
11 redenen waarom jij nú een massage verdient van je lover
Sluiten