Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 17 december 2016

11 ‘slechte gewoontes’ waar we in duizend jaar nog niet vanaf komen

Elk mens heeft zo zijn slechte gewoontes en dat is ook niet meer dan normaal. Soms komen we van die slechte gewoontes af, maar er ook zijn ook een hele boel die je je hele leven achtervolgen, ai…

1. Al je kleding verzamelen voordat je het eindelijk gaat wassen omdat je het anders veel te veel moeite vindt om maar twee items tegelijkertijd te wassen.

2. Je stulpje heel vaak voor het oog schoonmaken zodat de buitenwereld denkt dat je een proper meisje bent. Laat ze maar niet onder je bed of achter je bank kijken want daar zou Rob Geus van gaan huilen.

3. Afval verzamelen op je balkon om vervolgens na een aantal weken maar liefst acht zakken druipende vuilnis naar beneden te sjouwen.

4. Je fiets uit luiheid niet op slot zetten en wachten tot het noodlot toeslaat om vervolgens in tranen uit te barsten dat iemand na 24824 kansen jouw beeldige fietsje pikt.

5. Tegen anderen zeggen dat je het echt niet normaal vindt om uit flessen te drinken en bij thuiskomst direct een fles cola aan je smoeltje te zetten.

Hem dronken WhatsAppjes sturen waarin je hem de liefde verklaard

6. Tegen je vriendinnen zeggen dat je het die avond echt rustig aan gaat doen om vervolgens om 05:30 thuis te komen, geheel bezopen.

7. Volhouden dat je je nieuwe crush echt gaat negeren op WhatsApp om de avond die beschreven staat bij nummer 6 hem te bedelven met irritante WhatsAppjes waarin je hem de liefde verklaard. Gênant.

8. Elke keer weer gehaast naar je werk gaan omdat je je bed maar niet uit komt. Wat er in resulteert dat je met nat haar, verschillende sokken of een mismatchende outfit de deur uitgaat. Elke dag weer.

9. Onverantwoord geld uitgeven aan een veel te duur jurkje omdat je vindt dat je die echt niet in je leven kunt missen. Vervolgens krijg je een rekening van Waternet binnen die je simpelweg niet meer kan betalen.

10. Zeggen dat je iets oké vindt of niet erg vindt terwijl je diep van binnen het echt wel vervelend vindt. Hier zouden we echt mee moeten stoppen girls.

11. Altijd iets ‘slechts’ meegraaien bij het tankstation zoals een roze koek, chocolade of een vet klef kaasbroodje.

LEES OOK: Ode aan het stiefzusje: 6 x waarom ze jou zo dierbaar is

Reageer op artikel:
11 ‘slechte gewoontes’ waar we in duizend jaar nog niet vanaf komen
Sluiten