Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Gezondheid 17 jun 2018

11 x tips om jouw bikini body te bereiken

Ben jij al hard aan het trainen voor jouw bikini body? Lees dan gauw deze elf tips door die jou helpen jou droom body te bereiken. Natuurlijk heeft iedereen een ander lichaam. De een voelt zich perfect zoals zij is, de ander wil graag net wat strakker in haar vel zitten voor de zomer. Wij vertellen je precies wat je nodig hebt om jouw bikini body te bereiken.

1. Eet wat je altijd eet
Laten we eerst voorop stellen dat jouw lichaam mooi is zoals het is. Je hoeft echt geen maatje nul te hebben om in een bikini op het strand te lopen. Eet daarom wat je altijd al eet. Heb je trek in frietjes? Eet dan frietjes. Werk voor je bikini body omdat je het wilt, en niet omdat je anders niet in een bikini zou mogen rondlopen.

2. De juiste bikini
Kies de bikini uit waar jij je geweldig in voelt. En niet omdat bandeau bikini’s de laatste trend zijn. Iedereen heeft een ander type lichaam en dus een andere bikini nodig. Met de juiste bikini waar jij je sexy en zelfverzekerd in voelt, ben je al flink op weg naar je bikini body.

3. Stop met vergelijken
Vergelijk jouw lichaam niet met dat van anderen. Vooral in de media worden beelden voorgeschoteld van magere modellen die rond paraderen in de mooiste bikini’s. Maar niemand verwacht van jou dat jij eruit ziet als Doutzen. Je bent prachtig zoals je bent, en daarom houden mensen van je.

4. Vergeet de modellen en celebs
Want zij hebben constant de tijd om te trainen en hebben een heel team om zich heen. Het is mogelijk ja, om er uit te zien zoals zij. Als je zeeën van tijd hebt en een godsvermogen aan geld.

5. Just eat the chocolate
Wil je zo graag dat stukje chocola eten wat al de hele tijd naar je ligt te lonken? Doe het dan. Je bent menselijk en vooral niet te vergeten een vrouw. En wij vrouwen willen gewoon chocola en daarom is het prima om chocola te eten. Gewoon omdat je het wil.

6. Sporten
Ga sporten omdat je het wil, niet omdat je van probleem gebieden af wilt. Sporten gaat duizend maal beter als je het wilt en er zin in hebt, niet omdat het moet.

7. Nog even over die ‘probleemgebieden’
Laat het los dat je zulke gebieden hebt. Want het is geen probleem, het is jouw lichaam. Accepteer je flaws want iedereen heeft ze. Maak er juist de mooiste punten van je lichaam van. Heb je een beetje een buikje? Embrace it. Mannen houden echt wel van een beetje houvast, nu jij nog.

8. Zorg voor een goede vibe
Je beste vriendinnetje die jou altijd opbeurt. Dat soort positiviteit wil je gewoon om je heen hebben. Zo voel jij je goed over jezelf omdat nu ook eens iemand anders het zegt. Ga samen sporten, zo haal je het beste in elkaar naar boven.

9. Water
Drink water omdat het goed is voor je lichaam. Niet omdat elk magazine zegt dat het moet. Je moet niks, en je bepaalt het beste voor jezelf hoeveel je kan drinken.

10. Foto’s van vroeger
Duik wat foto’s van jezelf op van vroeger in je bikini. Kijk hoe gelukkig je toen was als kind. Zo gelukkig mag je nu ook echt zijn met jezelf.

11. You’re already there
Je hebt een prachtig lichaam wat zeker een bikini verdient. Reken maar uit, je hebt gewoon al een bikini body.

Reageer op artikel:
11 x tips om jouw bikini body te bereiken
Sluiten