11 x waarom je dag niet meer stuk kan als je wakker wordt naast je lover

Samen opstaan is zo ontzettend lekker. Het liefst zou je de hele dag met hem onder de dekens liggen en naar hem kijken. Ja, we houden van wakker worden naast onze lovers.

1. Je kunt tegen hem aan kruipen

Je voelt je veilig en geliefd in zijn armen. Mm, knuffelen met je lief is zo fijn. Je wilt het liefst in hem verdwijnen. Pas wel op, want kroelen is super ontspannend. Voor je het weet doe je weer even je ogen dicht en wordt je een paar uur later wakker.

2. Je kunt hem wakker kussen

Dan bromt hij misschien een beetje, omdat hij verder wil slapen. Maar toch vind je hem super lief, zoals hij daar naast je ligt. Je kunt hem wel opeten.

3. Je hebt een intiem moment samen

Nu hoef je hem nog niet te delen met de rest van wereld.

4. Het is lekker warm

Buiten het bed is het koud, maar je lover is een soort human heater die je altijd warm houdt. Koude voeten? Je schuift ze gewoon tegen hem aan en ze zijn binnen no time opgewarmd. Je billen mag je trouwens ook wel tegen hem aanduwen, vindt hij helemaal niet erg.

5. Je kunt hem kietelen in zijn baardje

Over een uur gaat hij gladgeschoren de deur uit, maar nu kun je lekker door zijn stoppels wrijven.

6. Je ontvangt complimentjes

Hij zegt hoe mooi, lief en lekker je bent. Hij fluistert lieve woordjes in je oor. En al prevelt hij alleen maar ’goedemorgen schatje’, dan nog gaan je mondhoeken automatisch krullen tot een glimlach.

7. Je ruikt elkaars ochtendadem niet

Want je ligt er al de hele nacht in. Hou je niet in bij punt twee.

8. Je begint de dag met gezelligheid

Beetje kletsen in bed, dat is toch veel beter dan in je eentje de wekker uitdrukken en chagrijnig onder de douche staan. En als je toch je dag niet hebt, kun je lekker je ochtendhumeur op hem afreageren.

9. Je kunt de dag beginnen met seks

Ochtendseks, we love it. Je bent meteen wakker en je kunt bovendien de hele dag teren op je herinneringen aan de stomende ochtend.

10. Hij is de hele nacht bij je geweest

Samen slapen is zo lekker. Ook als hij aan de andere kant van het bed ligt, is het fijn dat je hem kan aanraken als je wilt.

11. Er volgen ochtenden op

Je kunt samen ontbijten. In het weekend misschien wel een croissantje in bed. Sapje erbij, koffie of thee, of allebei. Zoals we al zeiden: je dag kan niet meer stuk.

Is wakker worden niet jouw favoriete moment van de dag?

Met deze tips spring zelfs jij straks uit bed. Klik op de foto en lees hoe je dat ein-de-lijk voor elkaar gaat krijgen.

Reageer op artikel:
11 x waarom je dag niet meer stuk kan als je wakker wordt naast je lover
Sluiten