Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 4 sep 2015

11 x wat hij doet wat ons hart razend snel laat kloppen

Al eerder schreven we in het Mannendossier over hoe mannen ons vrouwen het allerliefste zien. Vandaag noemen we op wat hij kan doen waar ons hart een flink stukje sneller van gaat kloppen.

1. Als hij ons gezicht vastpakt met zijn fijne handen en ons een lieve kus geeft

Is er iets fijners dan wanneer hij echt naar je kijkt, langzaam zijn hand over je kaak heen laat glijden, dan je kin iets optilt en je voorzichtig maar met veel passie zoent? Wij denken van niet. En je hart ook niet.

2. Als hij speelt met je haar

Op het moment dat hij even je haar uit je gezicht strijkt, of een plukje achter je oor doet. Of er gewoon even met zijn vingers doorheen gaat. Rrrr.

3. Als hij een knuffelsessie start

Die twee sterke armen om je heen, je hoofd tegen zijn borst en elkaar oneindig lang knuffelen. Een veiligere plek op aarde bestaat er niet.

4. Als hij het huishouden opeens uit zichzelf doet

Opeens is de keuken schoon, of is de was gedaan, of heeft hij uit zichzelf de vaat gedaan. Dat is een geluksmomentje toch?

5. Als hij een briefje voor je schrijft

Liefdesletters werkten honderden jaren geleden al, en dat is nog steeds zo. Onverwacht een briefje vinden maar daarin een paar lieve woorden of het zinnetje ‘ik hou van je’ is zóveel beter dan een WhatsAppje, belletje of sms’je.

6. Als hij een date van A tot Z regelt

Wij zijn enorm fan van mannen die het heft in eigen handen nemen en een date van A tot Z plannen. Niet even tussen neus en lippen door ‘schat wat zullen we doen vanavond? Laten we even snel naar de Italiaan gaan’. Maar: ‘Schatje, kleed je vanavond mooi aan, ik heb iets leuks voor ons bedacht’. En vervolgens is je avond gevuld met romantiek, lekker eten en natuurlijk je vriendje zelf. Fijn.

7. Als hij fluistert dat hij je wil

We hoeven niet uit te spellen hoe hard je hart hiervan gaat kloppen toch?

8. Als hij onverwacht een pakketje voor je koopt

Je staat in de paskamer en je bent he-le-maal verliefd op die jas. Je hebt alleen geen geld meer over om nog een jas te kopen. Als je thuis komt en en uurtje later jezelf op de bank laat vallen staat meneer op de stoep. Hij is terug gegaan naar de winkel om die jas te halen en jou te verrassen. AH!

19 Als hij je favoriete bloemen meeneemt

Omdat hij weet dat je er de hele week naar gaat staren, en er ontzettend blij mee zal zijn.

10. Als hij data herinnert die belangrijk zijn voor jullie

Bijvoorbeeld wanneer jullie officieel een ‘ding’ werden. Of wanneer jullie zijn gaan samenwonen. Als hij het zich herinnert krijg jij het gevoel alsof het ook daadwerkelijk wat betekent. Tuurlijk, je wist het wel. Maar alsnog is het fijn als hij er aan denkt.

11. Zomaar ‘ik hou van je zegt’

Op een moment dat je het niet verwacht, maar het natuurlijk oh zo graag wil horen (oke dat is altijd). En dan stijgt je hartslag naar het maximale. Naar het hoogst haalbare. En dat voelt oh zo goed.

Reageer op artikel:
11 x wat hij doet wat ons hart razend snel laat kloppen
Sluiten