Inga Stoit
Inga Stoit Life 16 mei 2018

11 x waarom André Hazes stiekem best een hottie is

Je hoeft geen smartlap fan te zijn om Dreetje hot te vinden. Deze jongeman heeft gewoon een heerlijke ondeugende boevenkop. André Hazes is een hottie, zowel jonge als oudere vrouwen vinden dat. Samen met Monique heeft hij een prachtig zoontje. De twee waren even uit elkaar en dat vinden wij stiekem niet zo erg..

Dreetje Hazes is een hottie. Mocht je moeder niet van tattoo’s houden komt André ermee weg bij haar. Die stiekeme en ondeugende ogen laten iedere vrouw smelten. Wij zijn verliefd en dit is waarom.

1. Die ogen, duhuuuu. Daar kan je toch uren in turen.

2. Normaalgesproken is het lastig wanneer een man al een kindje heeft, maar het kindje van André is zo schattig. Die nemen wij er met alle liefde bij.

3. Artiesten zijn hot, daar heb je automatisch een zwak voor. Het is toch heerlijk wanneer je jouw lief ziet swingen op het podium. Hij steelt de show en jij bent zijn trophy wife.

4. Zijn tatoeages zijn sexy. Ze sieren zijn gespierde lichaam. Het lijkt wel alsof het allemaal perfect past.

5. Die bek met tanden, halleluja. Het is een prachtige mond vol.

6. We hadden het eerder al over zijn tattoo’s. Maar dat lijf, hallo zeg. Dreetje is niet vies van de sportschool en dat is te zien.

7. André is een gezelligheidsdier. Hij houdt van een feestje en van goedgezelschap.

8. Hij zit vol met passie. André is van plan Marco Borsato van zijn troon te stootten. Hij maakt hier geen geheim van. Hij praat vol trots over zijn passie.

9. Hij is een familieman. Hij is lief voor de familie van Monique en praat vol trots over hun goede zorgen. Hij is dankbaar voor het vertrouwen en de liefde.

10. Met André kan je lachen, hij beschikt over een gezond portie humor.

11. Hij wil dat je doet waar jij zin in hebt. ‘Leef alsof het je laatste dag is’. En dat meent onze gezellige en sexy Dré.

Reageer op artikel:
11 x waarom André Hazes stiekem best een hottie is
Sluiten