Renée
Renée | LinkedIn Life 11 okt 2019

Wil je extra genieten van kerst? Neem deze dagen op als je 12 dagen vrij wil zijn met de feestdagen dit jaar

Het aftellen tot de feestdagen is officieel begonnen. Naast het thema van jouw kerstboom verzinnen, is het ook tijd om naar de praktische zaken te kijken. Wil je dit jaar bijvoorbeeld vrij zijn met kerst? Dan kun je de volgende dagen opnemen om maar liefst twaalf dagen vakantie te vieren.

Als je vrij bent met kerst heb je zeeën van tijd om alles te doen wat je wil doen. Zo kun je je familie bezoeken, een nieuw recept proberen, überhaupt een kerstdiner organiseren maar ook eens keihard me-time inlassen. Daarom komt dit artikel goed van pas.

Neem deze dagen vrij voor 12 dagen vakantie tijdens kerst

De dagen rondom kerst zijn perfect om op te nemen. Je hoeft zo maar een paar dagen vrij te nemen, terwijl je er twaalf vrije dagen voor terugkrijgt. Klinkt jou dat als Michael Bublé kerstmuziek in de oren? Dan is het hoog tijd om je agenda er even bij te pakken.

Vrije dagen

Bij een gemiddelde 9-tot-5 baan ben je vrij met Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Als jij tot deze groep behoort en inderdaad niet hoeft te werken met de feestdagen, is dit artikel voor jou.

Welke dagen opnemen voor 12 dagen vakantie?

Nu is de vraag: welke dagen kun je het beste opnemen als je extra lang wil genieten van je vakantie? Voor twaalf dagen onbezorgd genieten, wil je deze dagen nu alvast vrijnemen:

  • maandag 23 december
  • dinsdag 24 december
  • vrijdag 27 december
  • maandag 30 december
  • dinsdag 31 december

Is het gelukt? Dan hoef je niet op je werk te verschijnen tussen 21 december en 1 januari.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Wil je extra genieten van kerst? Neem deze dagen op als je 12 dagen vrij wil zijn met de feestdagen dit jaar
Sluiten