Life 16 jul 2016 Joke-Jiers Botma

12 dingen waar elk meisje in haar twenties achterkomt

In je tienerjaren dacht je dat je in je twintigerjaren alles op een rijtje zou hebben. Je vond andere twenty-something meisjes dan ook ´echte vrouwen´. Nu je zelf in je twenties zit weet je wel beter. Net zoals deze twaalf dingen.

Gek genoeg ging de tijd voor je twintigste enorm langzaam. Het duurde eeuwen voordat je éindelijk zestien was en legaal een wijntje mocht drinken. En je kon ook niet wachten totdat je achttien was, want dan kon je tegen je ouders zeggen dat je nu écht volwassen was. Eenentwintig was ook geen straf maar daarna? De tijd houdt geen pauze en opeens kom je achter al deze twenty-something dingen:

1. Dat je niet langer meer de plank bent die je in je tienerjaren was maar je curves zich nu echt laten zien. Wees er maar blij mee, want wie weet haal je de dubbel D nog voor je dertigste.
2. Je komt erachter welke trends je wel staan en welke je beter niet kan volgen. Het komt bijna niet meer voor dat je de modeplank totaal misslaat.
3. Hoe belangrijk vriendschappen zijn en wat je belangrijk vindt aan een vriendschap an sich.
4. Dat liefde in je twintigerjaren nog steeds één grote chaos kan zijn en het helemaal niet zo is zoals je vroeger dacht dat het zou zijn op deze leeftijd.
5. Je ervaart lekker eten steeds belangrijker en vindt het niet meer erg om meer geld uit te geven aan een écht lekker stukje vlees of vis.
6. Dat je twintigerjaren in het teken staan van jou en je ook echt veel aan jezelf mag denken. Party, drink & make love.
7. Dat je stiekem nog steeds je moeder op moet bellen om te vragen hoe je dat ene shirtje het beste kan wassen waarop ze je nog steeds aanbiedt om het voor je te wassen.
8. Dat het geen straf is om een bijbaantje te hebben maar het heerlijk is om een eigen zakcentje te verdienen.
9. Dat het niet de jaren zijn om je geld te sparen maar om zoveel mogelijk geld uit te geven aan alles wat je leuk vindt.
10. Dat social media alles behalve realiteit is en je vooral niet te veel moet aantrekken van perfecte plaatjes.
11. Dat mooie lingerie geen overbodige luxe is, je bent nu misschien wel op je allermooist dus vier het.
12. Dat je je eigenlijk nog steeds zo voelt als je deed in je tienerjaren en dat leeftijd echt het meest belachelijke op aarde is. Punt uit.

LEES OOK: 24 typische vrouwendingen die alleen wij vrouwen kunnen doen
blauww

Reageer op artikel:
12 dingen waar elk meisje in haar twenties achterkomt
Sluiten