Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 10 jul 2015

8 kwaliteiten die wij als vrouw hebben waardoor je ons nooit mag laten gaan

Wij vrouwen zijn de ene helft in een relatie. De man maakt ons compleet. Samen ben je sterk. Maar relaties kunnen ook kwetsbaar zijn. Jij stelt je kwetsbaar op, stelt je hart open voor hem. En dat is doodeng.

Het is eng om je open en bloot te geven en je hart in de handen van een ander te leggen. Maar het risico is het meer dan waard. En als hij ziet wat voor geweldige kwaliteiten jij hebt, dan weet je zeker dat hij je gaat houden en je nooit meer zal laten gaan.

Want wij vrouwen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor we het evenwicht houden, de sterkere partij zijn en de relatie iedere dag weer bijzonder maken. Ze zeggen niet voor niets dat achter iedere sterke man een nog sterkere vrouw staat. Ja mannen, als je een vrouw hebt gevonden die eem combinatie heeft van de volgende acht kwaliteiten, dan weet je dat je in je handjes mag wrijven.

1. Als ze je een thuis geeft

Hoe leuk het leven ook is, uiteindelijk wil iedere man gewoon thuis komen en daar zijn lieve schat aantreffen. Iemand die hem een zachte kus geeft, een aai over zijn stoppelbaard, en soms met een beetje geluk ook voor hem kookt. Wij vrouwen kunnen hem een thuis geven, een plek om tot rust te komen, om op te laden, om te genieten. Wij vrouwen kunnen ervoor zorgen dat hij even alles vergeet en echt kan ontspannen.

2. Als ze van je houdt zoals nog nooit iemand van je heeft gehouden

Geef als vrouw alles aan de man waar je echt van houdt. Het is belangrijk dat wij hem laten zien dat we ons hart in zijn handen willen leggen. Dat we hem lief hebben, hem aanbidden, hem adoreren, voor hem gaan, en er alles aan zullen doen om deze relatie te laten slagen. Van iemand houden met alles wat je hebt is het allerfijnste wat je ooit zal overkomen.

3. Als ze sterk en onafhankelijk is

Mannen houden van vrouwen die hun eigen boontjes kunnen doppen. Het is belangrijk dat jij het leven ook alleen zou kunnen. Hij wil geen vrouw die van hem afhankelijk is, die aan hem hangt en niet meer zonder hem kan. Hij wil een vrouw die op haar eigen benen en voeten staat, en die de sterke vrouw achter hem is.

4. Als ze passie heeft

Er is niets zo sexy als een vrouw met passie. Amen.

5. Als ze mooi is

Iedere vrouw heeft haar eigen prachtige uiterlijk. Wij vrouwen willen mooi gevonden worden door onze mannen. We willen worden bewonderd en reactie in hem losmaken, keer op keer. Iedere man heeft een eigen definitie van ‘mooi’ (gelukkig maar), en als hij jou mooi vindt dan weet je dat het goed zit.

6. Als ze alles voor je betekent

Wil je weten of jullie een prachtstel kunnen blijven? Als jij alles maar dan ook echt alles voor hem betekent is hij een blijvertje. Het is belangrijk dat jij in zijn ogen alles bent wat hij ooit in een vrouw gezocht heeft. Want waarom zou hij nog weggaan als er in zijn ogen geen mooiere, knappere en lievere vrouw bestaat?!

7. Als ze voor je kan zorgen

Ja vrouwen, mannen willen ook wel ’s verzorgd worden. Of nouja, eigenlijk het liefst de hele tijd. Lekker maaltje na een drukke dag, een massage voor het slapengaan, ontbijtje op bed. En ook al hebben we daar niet altijd zelf tijd voor, als je het soms probeert is het voor hem genoeg. Hij wil een vrouw die het kan, die weet hoe het moet. Als je dat soms laat zien maak je hem een gelukkig man.

8. Als ze je maan en je sterren is

Het licht in de duisternis. Jullie zullen soms een moeilijke periode doorgaan. Maar daar komen jullie samen wel uit. Zolang jij het licht in het duister bent, zijn hand pakt en zorgt dat jullie het goede pad inslaan komt het allemaal goed. Jullie komen er sterker uit en je zult zien dat de liefde tussen jullie nog krachtiger wordt. Unbreakable.

Reageer op artikel:
8 kwaliteiten die wij als vrouw hebben waardoor je ons nooit mag laten gaan
Sluiten