12 struggles die je vast herkent als je een kater hebt

Het was zo gezellig gisteravond dat je nu wakker wordt met een bonkend hoofd en een enorm droge mond. Wat heb je allemaal uitgespookt en met wie ben je allemaal geweest? Deze twaalf struggles zul je vast wel herkennen als je een kater hebt:

1. Make-up

Dat je voor het eerst die ochtend in de spiegel kijkt en denkt, shit, heb ik nou gewoon met m’n make-up op geslapen? Dat wordt boenen en daar heb je nou eigenlijk echt geen behoefte aan.

2. Zonnebril

Eigenlijk loop je gewoon het liefste de hele dag met je zonnebril op. Zelfs in de douche. Maar ja, je make-up eraf halen gaat dan wel heel lastig.

3. Eten

Je maag laat je denken dat je honger hebt maar zodra jij dat eitje hebt klaar gemaakt heb je er al eigenlijk geen zin meer in. Terwijl eten je leven is..

4. Water en nog meer water

Jouw dorst lijkt maar niet over te gaan. Als er een moment is dat jij aan je nodige twee liter water per dag komt, dan is het wel de dag dat je een kater hebt. Toch nog een soort van pluspuntje aan een kater. Ofzo.

5. WC

Heb je toch gegeten, merk je dat je maar het beste in de buurt kan blijven van de wc. Hierdoor eindig je op de grond naast de wc terwijl je een half uur nadenkt over het leven.

6. WC II

Of je valt gewoon in slaap naast de wc. Tja, het was ook een lange nacht.

7. Foto’s

Totdat je wakker wordt van je telefoon met de vraag van vriendinnen of je nog leeft. Ondertussen sturen ze leuk foto’s door van gisteren en kan jij alleen maar met wazige ogen kijken en denken: Mijn god, zag ik er echt zó uit?

8. Berichtjes

Of je kijkt naar je andere gesprekken en je ziet dat je wel heel bijzondere berichtjes hebt gestuurd naar jouw crush. Why drunk me? WHY?!

9. Blauwe plek

Waardoor je jezelf eigenlijk voor het hoofd slaat en ziet dat je een flinke blauwe plek op je arm hebt. Hoe komt die daar nou weer…

10. Plannen

Door jouw kater gaan alle goed voorgenomen plannen die je had niet door. Geen schoonmaken maar gewoon alleen maar tv kijken in bed. Ja, met je zonnebril gewoon op.

11. Lui

En dan lig je heerlijk geïnstalleerd in bed om tv te kijken, ligt je afstandsbediening nog heel ver weg op je andere kastje. Oke, dan maar het programma kijken wat op staat. Ach, Geordie Shore herhalingen kunnen altijd wel. Die hebben ook heftige katers meegemaakt.

12. Voornemen

En eigenlijk neem je je altijd voor als je een enorme kater hebt om nooit zoveel meer te drinken. Maar ja, het is natuurlijk pas zaterdag en morgen is het zondag. Vanavond uitgaan kan daarom best. Die kater heb je toch al.

Reageer op artikel:
12 struggles die je vast herkent als je een kater hebt
Sluiten