Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 17 feb 2015

12 x Beauty Instagram feeds die je echt moet volgen tijdens de NYFW

Natuurlijk volg je je vrienden op Instagram, maar er zijn ook nog een heleboel make-up artists, modellen, haarstylisten en beauty merken die de moeite van het volgen waard zijn. Vooral tijdens de New York Fashion Week.  Check onze favoriete feeds.

Charlotte Tilbury

Deze make-up artist is er een om in de gaten te houden tijdens de NYFW. Ze post veel backstage foto’s op haar site, en je kunt er ook prima terecht voor inspiratie.

Kendall Jenner

Het jongste lid van de Kardashian-Jenner familie deelt bijna alles met je, van zussen selfies tot de haar laatste fashion spread.

Deborah Lippmann

Een hele site vol met nagellak-inspiratie. Wat wil een vrouw nog meer?

NARS

Fans van Nars (en wie is dat niet?) zullen deze Instagram geweldig vinden. Het is helemaal gevuld met de laatste lanceringen en color swatches.

Nordstrom

Als je evenveel van mode en beauty houdt dan is Nordstrom het Instagram account dat je in de gaten moet houden. Het staat bomvol met de mooiste producten, manicure ideeën en foto’s van kapsels.

Lauren Conrad

Als medeoprichtster van The Beauty Department houdt Lauren ervan om haar make-up, haar en manicures te laten zien op Instagram, wat het tot een echte bron van inspiratie maakt.

Sephora

Bij het account van Sephora kun je als beauty lover heerlijk windowshoppen.

Cara Delevingne

Volg Cara (en haar wenkbrauwen) en je ziet haar leukste en grappigste momenten.

Pat McGrath

Deze make-up artist doet ontzettend veel in de beauty industrie, en op haar Instagram zie je veel behind the scenes shots.

Dick Page

Dick Page is de artistic director van Shiseido, en staat bekend om zijn kleurrijke make-up looks.

Gucci Westman

Sommige make-up artists gebruiken hun Instagram als een soort uithangbord van het werk dat ze gedaan hebben, zo niet Gucci Westman. Zij geeft je een kijkje in haar persoonlijke leven.

Maybelline

Check de nieuwste producten en nagellak tutorials, en doe tegelijkertijd beauty inspiratie op.

Reageer op artikel:
12 x Beauty Instagram feeds die je echt moet volgen tijdens de NYFW
Sluiten