12 x dé musthave make-up trends voor de lente van 2015

De lente komt er al bijna aan en daarna volgt de zomer. We kunnen bijna niet meer wachten. Laat je alvast inspireren qua make-up want dit zijn dé 12 musthave make-up trends voor de lente van 2015.

1. Blauwe ogenBlauwe ogen voor modellen met bruine, hazelnoot, groene of grijze ogen. Huidskleur doet er niet toe voor deze trend. En ondanks dat blauw eigenlijk niet onze eerste keus zou zijn, zijn we er nu door gefascineerd.

2. Donkere kunstGrafische eyeliners zijn hét ding voor de lente. Net wanneer je denkt dat je aan de top van de wereld staat omdat je de ‘gewone’ winged eyeliner onder de knie hebt, komt er wel weer een nieuwe trend voorbij die best wat oefening vergt. Geeft niets, gewoon door blijven gaan. Het fijne van deze lijnen is dat ze minder precisie vergen. Op zoek naar een eyeliner icoon? Kijk naar Twiggy, Cleopatra of Brigitte Bardot.

3. PoppengezichtjeJe speelt vast niet meer met poppen, maar daardoor kun je er nog wel op één lijken. Gebruik valse wimpers. Het liefst de individuele wimpertjes die je tussen je eigen wimpers plakt of als je van drama houdt voor een hele strip aan wimpers. Lichtroze blush en lichtroze gloss/ lipstick maakt je doll look af.

4. RebelLaat de rebel in jou los. Als je al piercings hebt die zichtbaar zijn met kleding aan ben je al een eind op weg. Gelukkig bestaan er ook nep piercings voor iedereen die het een dagje rebel zijn wil uitproberen. Geen piercing fan? Maak dan een metallic streep, bijvoorbeeld op je lip.

5. Rijke rode lipBerry berry wat houden we van je. Meer woorden nodig toch?

6. Buiten de lijntjesSpeel met je nagellak deze lente. Je hoeft niet altijd een perfect gelakte nagel te hebben, je kunt best een beetje out of the box denken. Zie de foto’s voor heerlijke inspiratie en plaats dat lijntje waar jij maar wil.

7. Grafische lijnerDe grafische eyeliner die de vorm van je ogen accentueert. Prachtig vind je ook niet?

8. Baby golvenBaby haartjes mag je eindelijk omarmen. Ze zijn helemaal hip.

9. VlechtjesGa los met je vlechten. Twee aan de zijkant of doe eens gek en maak er één midden op je hoofd.

10. Grunchy haarDeze haarstijl is heerlijk. De grunchy haarstijl waarbij je een nonchalante look creëert. Messy en door de war, maakt samen een stoer kapsel.

11. Over de topWeet je nog? Toen je een pony had geknipt en ‘m op een gegeven moment wilde laten bijgroeien. Vreselijk. Maar nu niet meer. Draag een lok strak naar achter en je bent helemaal into de lente van 2015.

12. Warrior prinsesJe haar even makkelijk naar achter doen is helemaal hip. Spray er wat texture spray in of gebruik gel en zet het vast. Niet te netjes natuurlijk.

Reageer op artikel:
12 x dé musthave make-up trends voor de lente van 2015
Sluiten