12 x ongemakkelijke maar oh zo typische vrouwenmomentjes

Wij zouden vrouwen niet zijn als we niet dagelijks door het leven gingen met ongemakkelijke en soms ook pijnlijke momenten. Je staat na deze momenten vaak minder sterk in je schoenen. Maar het leven is saai zonder deze typisch vrouwelijke ongemakkelijke momentjes, dus laten we er vooral gewoon om lachen en het lekker langs ons heen laten gaan #NoSpang.

Met je hak vast komen te zitten

Een avondje stappen; jij en je vriendinnen zijn ready to party. Het regent niet, je haar en make-up zitten perfect, en je kan niet wachten om de hele club omver te blazen met je allure. Maar nog voordat je binnen staat, kom je met je hak vast te zitten. Je valt op de grond. Wat-een-afgang denk je dan. Maar echt, het gebeurt elke vrouw wel minstens één keer in haar leven. Opstaan, je jurkje weer rechttrekken en met opgeheven hoofd naar binnen lopen. Straks kan je er om lachen. Oké.. misschien volgend jaar.

Als je portemonnee openvalt en al je muntjes op de grond liggen

Je staat in een winkel en wil graag betalen. Met in de ene hand je aankoop, je telefoon en pinpas, en in de andere hand je portemonnee vraag je om problemen. En ja hoor, al je muntjes vallen op de grond. Can this day be any worse? Maak je er niet druk om. Wellicht helpt een mooie man met het oprapen. Daten?

Of erger, als je hele handtas openvalt

Oh sorry, het kon dus tóch erger. Je hele handtas valt open. Je maandverband vliegt de lucht in, je make-up valt op de grond. En dat terwijl je eigenlijk ongelooflijk haast hebt. Hopelijk heeft niemand het gezien, maar die kans is helaas klein.

Als je iets tussen je tanden hebt zitten

Op één van jullie eerste dates ga je naar de wc waar je ontdekt dat je voorgerecht nog tussen je tanden zit. Oh my god.

Als je niet meer fatsoenlijk kan lopen vanwege je extreme blaren

Nieuwe schoenen, je kent het wel. Door de zure appel heen bijten. Echter loop je als een pinguïn en mensen vragen zich af wat jij vannacht hebt gedaan. Awkward..

Als je per ongeluk een boertje of scheetje laat

En dan speciaal op momenten waar je dit ab-so-luut niet wilde en iedereen je hoorde. Maar het kwaad is al geschied. Vooral hard lachen en er een grapje om maken.

Als de rits van je broek openstaat

Dat ontdek je om 17:00 uur terwijl je om 13:00 uur voor het laatst naar de wc bent geweest. En niemand die wat heeft gezegd. Weer een gênant moment. Maar maak je niet druk, je had een mooie hipster aan en die mag ook wel eens vaker bekeken worden, vind je niet?

Als je denkt dat je iemand herkent maar dat blijkt achteraf niet zo te zijn

Uitbundig zwaaien naar een persoon waarvan je zeker bent dat je hem of haar kent. Tot je diegene van dichtbij ziet en je beseft dat het een totale vreemdeling is. Oeps.

Als je rokje om hoog vliegt

Erg leuk voor de toeschouwers.. iets pijnlijker en ongemakkelijker voor jou. Maak je niet druk. Dit gebeurt elke vrouw wel eens. Je eigen Marilyn Monroe momentje, hoe vaak kun je die nou beleven?!

Als je met allerlei boodschappen voor de kassa staat en je geen saldo hebt

Oké, dit kan ook gebeuren bij mannen. Maar hij moest gewoon op deze lijst staan. Want ja, het is ongemakkelijk. Schaam je er niet voor. Leg je spullen weg en zeg dat je straks terugkomt want je hebt je oude pinpas meegenomen in plaats van je nieuwe pas. Opgelost.

Als je buik hard knort tijdens een formele gelegenheid

Tijdens een meeting in een stille ruimte gaat plotseling je buik knorren. Wat nu? Lach er gewoon om. Je hebt trek. Zie het positief. Als je maag knort betekent het dat ‘ie wordt schoongemaakt. Moeder Natuur, kun jij niets aan doen.

Als je een berichtje naar de verkeerde persoon stuurt

‘Ik denk dat ik verliefd op hem ben’, en terwijl je op de verstuur knop drukt zie je zijn naam staan bij ‘aan’. Sh*t. Denk maar zo, als jullie voor het altaar staan later is het een perfecte anekdote voor in de speech.

#NoSpang

Al deze ongemakkelijke momentjes zijn écht niet zo erg. Neem het met een korreltje zout en lach erom #NoSpang. Twee mannen die pas écht goed weten wat #NoSpang inhoudt, zijn Stepherd en Skinto. In samenwerking met Fernandes trekken ze deze zomer het land door om te laten zien hoe je ontspannen door het leven kan gaan. Stress is niet nodig, al helemaal niet om dit soort momentjes.

Via Youtube kun je deze heerlijke mannen de komende tijd volgen. In een aantal afleveringen laten ze jou zien wat het betekent om écht relaxed te leven, want dat mogen we allemaal best een beetje meer doen. Zij leven volgens het #NoSpang principe, en oh wat is dat eigenlijk heerlijk:

Voor meer informatie check de Facebookpagina en chill ze!

Reageer op artikel:
12 x ongemakkelijke maar oh zo typische vrouwenmomentjes
Sluiten