Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 1 sep 2015

12 x waardoor je zeker weet dat hij jou niet voor lief neemt

Of je nu al vijf jaar samen bent of vijf maanden, je bent gelukkig met jouw lover. Hij gaat voor jou door het vuur en doet er alles om aan jou gelukkig te maken. 

Hij is je soulmate, je motivator, de man die naast je staat, en die met je meeloopt. Iedere dag als je wakker wordt prijs je jezelf gelukkig met hem. En iedere keer als hij jou in zijn armen neemt, voel je je on top of the world. Hij is alles wat je jezelf ooit kon wensen.

1. Hij blijft je verrassen

Of het nou met je favoriete chocola is, of met die ene tas die je al zo lang wilde, hij weet je te verrassen. En hij houdt hier ook niet mee op want hij vindt het belangrijk jullie relatie spannend te houden en jou een grote glimlach te bezorgen. En ook al hou je stiekem helemaal niet van verrassingen, die van hem zijn iedere keer weer perfect.

2. Hij steunt je no matter what

Het maakt niet uit of het over werk gaat, over je vriendinnen of het overwinnen van een angst, hij steunt je altijd en je weet dat je op hem kan rekenen. Je kan bij hem jezelf zijn en durft hardop te zeggen als het echt niet goed met je gaat. En ook al stel je je op dat moment misschien aan, of maak je een drama van iets wat er helemaal niet is, hij blijft aan jouw kant staan.

3. Hij helpt in het huishouden

En hij verwacht ook zeker niet dat jij alles alleen doet. Jullie zijn samen een team. Hij wil jou niet alleen maar bezig zien met klusjes in het huis. Hij helpt je zodat jullie samen twee keer zo snel klaar zijn.

4. Hij maakt tijd voor je

Voordat hij afspraken maakt, checkt hij eerst of jullie niet al wat gepland hadden en of het goed uitkomt. Want hij wil het liefst zoveel mogelijk bij je zijn. En daarvoor is een beetje agenda-planning wel vereist.

5. Hij maakt als eerste excuses

Ook al ging het om een stomme kleine discussie, als hij weet dat jij boos bent zegt hij altijd als eerste sorry. Ahw, wat een gentleman.

6. Best for last

Hij laat jou altijd het laatste stukje eten nemen. Of het nou om het stokbroodje gaat of een stuk pizza, hij laat het jou als laatste opeten. Tenzij je niet meer hoeft natuurlijk, dan vindt hij dat stiekem helemaal niet erg. Maar voor de rest is het lekkerste stukje voor jou. Meestal dan.

7. Hij gaat mee shoppen

Want hij weet hoe leuk en gezellig je dit vindt. Ook al doet hij het misschien met tegenzin, hij gaat toch voor jou mee. Jij hecht waarde aan zijn mening, en dat vindt hij een groot compliment.

8. En kijkt af en toe een chick flick mee

Omdat hij het belangrijk vindt dat je dingen blijft doen die je super leuk vindt en hij wilt voor geen goud dat je jouw smaak verandert. Daarom kan hij het af en toe tolereren als er weer eens iets vrouwelijks aanstaat. Hij ziet de humor er van in en loopt even elke keer naar de keuken bij de romantische stukken. Prima.

9. En hierover sluit hij geen deals

Het is niet zo dat hij deze dingen doet en daardoor verwacht dat jij de volgende keer met hem meegaat omdat hij dat wil. Of dat hij de volgende keer zijn film wil kijken omdat jij een chick flick hebt gekeken. Nee, het loopt zoals het loopt en zoals dingen gaan. Als hij wat wil, dan zegt ‘ie wel. Maar niet in ruil voor wat anders.

10. Hij deelt alles met je

Over zijn jeugd, over zijn vrienden en familie, er is niets wat hij jou niet zou vertellen. En ondanks dat je nooit alles kunt weten, durft hij een open boek te zijn naar jou.

11. Hij praat over de toekomst

Hij durft verder te kijken met jou. Ondanks dat jullie allebei nog niet weten waar het schip strandt, is het toch een fijne gedachte dat iemand best die stap zou durven te zetten. Gewoon omdat hij gelooft in jullie.

12. Hij vindt het fijn om bij jouw familie te zijn

Hij heeft het ontzettend naar z’n zin bij jouw familie en vindt die maandelijkse bezoekjes helemaal niet erg. Hij is een sociaal dier en zorgt dat hij geïnteresseerd overkomt en een fijn praatje kan maken.

En als je dit allemaal kunt afvinken dan weet je dat het goed zit. Lach nog een keer naar hem en pak ‘m vast.

Reageer op artikel:
12 x waardoor je zeker weet dat hij jou niet voor lief neemt
Sluiten