Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 30 jan 2017

12 x waarom Ryan Gosling de ideale boyfriend is

Ryan Gosling. Als je hem niet kent heb je wellicht onder een steen geleefd. Want wanneer deze hotboy op je scherm verschijnt dan blijf je staren. Maar het zijn niet alleen zijn looks die hem de ideale lover maken. Deze man is eigenlijk pure perfectie:

1. Zijn lichaam

Crazy Stupid Love is een fantastische film. En er is één ding wat die film zo fantastisch maakt: het goddelijke torso van Mr. Gosling. We hielden even onze adem in toen we dat zagen en we wisten zeker: hij is HOT. Wie wil er nu niet een boyfriend met zo’n perfect lichaam om lekker tegenaan te kruipen? Geef maar toe, hier staar jij ook minstens vijf minuten naar:

2. Hij is cute

Kijk zijn lach. Die blik. Need we say more? Hij is ongelooflijk adorable. En dat hoort de man naast zijn stoere kant zeker te zijn.

3. The Notebook

Dankzij The Notebook zien we Ryan als de perfecte boyfriend. Hij is grappig, eerlijk, woest aantrekkelijk, lief, zorgzaam, recht door zee, vastberaden, gaat door het vuur voor een vrouw.. Hello Mr. Perfect.

4. Hij is grappig

Niet alleen in films is deze God grappig, maar ook in real life is hij heel funny. Want zeg nu zelf, een man zonder humor is geen man.

5. Zijn kledingstijl is piekfijn

Of hij nu een kostuum, smoking, jeans, pet of een joggingbroek aan heeft. In wezen staat alles deze man goed. Hij heeft ook een voorliefde voor jaren ’50 stijl. Waarin we hem nog meer adoreren:

6. Hij houdt van zijn gezin

Toch heel erg jammer dat Eva Mendes deze man heeft ingepikt. Maar we geven haar groot gelijk. Samen hebben ze twee dochtertjes. Ryan zegt er het volgende over: ‘Het is hemels. Het is alsof je elke dag door een veld met bloemen loopt. Ik leef met engeltjes.’ De perfectie van deze man.

7. Hij houdt van dieren

George, zijn zestienjarige hond, is alles voor hem. Hij adopteerde het beestje als pup uit een asiel. Terwijl hij zijn gezin liever uit de media houdt, geeft hij toe dat hij liever over zijn hond praat dan over zichzelf. George is zijn beste vriend. Hij gaat mee naar shows en opnames. Dit vinden wij echt prachtig.

8. Hij heeft vele talenten

Naast zijn uitmuntende acteerwerk, speelt Ryan ook nog eens in een band. Ja echt waar, hij kan acteren én muziek maken. De muzikale man zingt niet alleen, maar schrijft zelf ook muziek. Jep, hij kan alles. Daarom zit hij in de band ‘Dead Man’s Bones’. Hij is de gitarist. Speel een nummer voor ons lieve Ryan.

9. Hij zet zich in voor goede doelen

Naast dat deze goodguy bekend staat als iemand die een gevecht weet te sussen, zet hij zich ook in voor verschillende goede doelen. Hij werkte met de ‘Enough Project’, dat is gericht op het stoppen van misdaden tegen de menselijkheid. Hij deed verder nog vrijwilligerswerk na de orkaan Katrina, hij is supporter van Insvisible Children Inc. en hij heeft vluchtelingenkampen bezocht. Ben je overgehaald?

10. Zijn lippen zijn om te zoenen

Oh dat prachtige gezicht. Naast zijn hemelsblauwe ogen en perfecte kaaklijn heeft dit Canadese snoepje lippen om te zoenen. Letterlijk. We zijn stikjaloers op al die actrices die het mochten proberen.

11. Hij is een familieman

Deze fijne man neemt zijn moeder altijd mee naar de rode loper. Ze mist geen première of prijsuitreiking. Maar niet alleen zijn mama is welkom, zijn zus Mandi neemt hij ook maar wat graag mee. Kijk, een familieman, daar houden we van.

12. Al met al, Ryan Gosling is de ideale boyfriend

LEES OOK: Bewezen: het kijken naar romcoms maakt je een beter persoon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
12 x waarom Ryan Gosling de ideale boyfriend is
Sluiten