Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 31 mei 2017

12 x wat je herkent als je onwijs van knuffelen houdt

Het liefst lig jij dagen lang in bed met jouw wederhelft en hou je hem stevig vast bij zowel de ontmoeting als de goodbyes. Maar niet alleen vriendlief is onveilig in jouw omgeving; ook jouw ouders, buurvrouw, de hond van je oom en tante en de knuffels van jouw beste vriendinnetje: jij wil alles en iedereen knuffelen. Deze twaalf dingen herken je als je onwijs van knuffelen houdt.

1. Je bent graag close met mensen

Veel knuffelen betekent veel dicht contact met mensen. Jij vindt het dan ook harstikke fijn om met veel mensen close te zijn en dat maakt jou super sociaal.

2. Je bent een heel vrolijk persoon

Want wie wordt er nou niet gelukkig van een knuffel? En daarnaast is het ook nog eens bewezen dat je door knuffelen gezonder wordt. Dat is pas true science.

3. Je laat mensen zich belangrijk voelen

Ja, want van dit kleine beetje speciale aandacht die jij aan iemand anders geeft, wordt diegene heel gelukkig. Ja, ook de mensen die zweren niet van knuffels te houden.

4. Zoenen vind je overbodig

Eerlijk is eerlijk: jij knuffelt liever dan dat je zoent of sekst. Oké, die laatste twee zijn ook fantastisch, maar zeg nou zelf: knuffelen is zo fijn.

5. Je bent mega gezond

Misschien verwacht je het niet, maar van knuffelen krijg je een lagere bloeddruk. Het is daarom super gezond om af een toe een middagje uit te trekken om gezellig te knuffelen op de bank.

6. Jij bent een ontspannen persoon

Yoga is volledig overbodig in jouw leven. Van alleen knuffelen voel jij je volledig zen. Namasté.

7. Empathie en medeleven zijn twee begrippen uitgevonden door jou

Kleine knuffelkont die je er bent, en daarmee ben jij mega empathisch. Jij begrijpt precies hoe mensen zich voelen en wil ze graag steunen. Onder anderen door een knuffel natuurlijk.

8. Jij maakt je nergens zorgen over

Don’t worry, be happy. Precies dat.

9. Geen huisdier is veilig in jouw buurt

Is het zacht en fluffy, heeft het grote ogen en een staart? Dan knuffel jij het sowieso. Nope, geen huisdier weet het af te brengen zonder een knuffeltje van jou. Soms lijkt het wel alsof je alleen op bezoek komt voor het huisdier en niet voor degene die er woont. Och, prioriteiten.

10. Zweten vind je oké

Ja, want dat tegen elkaar liggen zorgt er wel voor dat jullie beide een klein beetje klam worden. Heerlijk.

11. Hoe bedoel je personal space?

Dat ken jij niet hoor. Kom maar even hier voor een dikke knuffel en niet doen alsof je het niet ziet zitten. Jij kent geen personal space. Zo overrated.

12. Een groot gedeelte in jouw bed is nog gereserveerd voor jouw knuffels

Ja, jouw childhood beer is niet weg te krijgen uit jouw bed. Bij zowel gebrek aan een vent, als dat hij in jouw bed ligt: beertje blijft. Punt uit. Je wilt best trio knuffelen, zo schappelijk ben je dan ook weer wel.

Dit wil jij in huis hebben: Gek op knuffelen? Knuffel dan met deze stoel

Reageer op artikel:
12 x wat je herkent als je onwijs van knuffelen houdt
Sluiten