Redactie
Redactie Love & Seks 2 jul 2020
Leestijd: 4 minuten

13 awkward seksmomenten die iedereen kent maar waar niemand over praat

Iedereen kent wel akward seksmomenten in bed. Sommige momenten zijn alleen zo akward dat je er liever niet over praat. Dat betekent niet niemand er verder last van heeft.

Over welke seksmomenten we het hebben? Je leest het hieronder.

1. Als je kramp krijgt

Dit zijn de meest irritante seksmomenten om opeens kramp in een spier te krijgen. Je zit er net lekker in en dan gil je het uit van de pijn. Het sexy gevoel is helemaal weg en eigenlijk wil je gewoon iets anders gaan doen.

2. Wanneer je de condoom niet in een keer goed eromheen krijgt

Welke kant hoort nou waar? Het is vaak ook donker, waardoor je het niet goed kunt zien en met lange nagels aan de slag proberen te gaan is al helemaal een ramp. Je geeft het eigenlijk liever op voordat je eraan begint.

3. Als hij in het verkeerde gat zit te wroeten

Ze doen altijd alsof het een ongelukje is, maar ze weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn. Hij blijf ook gewoon doorgaan tot jij er iets van zegt en dan krijg je een ‘Oeps sorry, ongelukje’. Pff.. Ongelukje.. Ja joh.

4. Als je doorhebt dat je niet gaat klaarkomen

Hij doet zo hard zijn best en je wilt zijn gevoelens niet kwetsen, maar het gaat gewoon niet gebeuren. Je hebt drie opties: je tikt hem op zijn hoofd en zegt zo aardig mogelijk dat het niet gaat gebeuren, je trekt hem omhoog en doet gewoon alsof je niet langer kunt wachten op het echte werk óf je faket het. Maar dat laatste is helemaal niet slim.

5. Als hij opeens slap wordt

Tja, wat nu? Je wilt hem ook niet aanstaren, want daar wordt hij alleen maar onzekerder van. Laat je maar gewoon op het bed vallen met een glimlach en doe alsof het niet uitmaakt. Voor het geval er mannen zijn die dit lezen: We vinden het écht niet zo erg als jij.

6. Als sexy praat niet helemaal werkt

Omdat hij een beetje ongemakkelijk doet, word jij ook een beetje ongemakkelijk. Wat hoor je te zeggen op zo’n moment? Zoen hem maar gewoon, dan hoef je niets terug te zeggen.

7. Wanneer hij je hoofd richting zijn kruis duwt

Ja, de hint is duidelijk, maar kom op gast. Als je dat wilt doen, dan bied je het heus wel aan. Je hebt echt geen fysieke hint van hem nodig dat hij dat van je wil.

8. Als je niet zeker weet of hij is klaargekomen, maar je het ook niet wilt vragen

Hij maakte wel een paar gekke geluiden en hij beweegt ook niet echt zoveel meer. Je wacht maar gewoon even tot hij doorgaat of neerploft.

9. Wanneer hij met zijn handen bezig is, maar eigenlijk niet weet wat hij doet

Je geniet er niet echt van, maar wilt hem ook niet onzeker maken. Misschien even met je eigen hand begeleiden dan maar.

10. Als hij de hele tijd toestemming vraagt

Het is goed dat hij je respecteert en je grenzen niet wil overschrijden, maar, nee. Hij had niet in je bed gelegen als het niet had genomen. Een beetje pit tonen. Je wilt iemand die je alle hoeken van de kamer laat zien, niet iemand die je vraagt of je misschien die hoek ook wilt bezichtigen.

11. De (kut)scheet

Als je in rare bochten wordt gewrongen kan het natuurlijk gebeuren dat je een scheetje laat. Dat is menselijk. Joh, die mannen hebben er nul moeite mee om op alle mogelijke momenten de lucht te vergassen, maar owee als jij een keer een bescheiden scheetje laat. En al helemaal als dat geluid uit je vagina komt. Mannen zijn dan zulke slappe happen. Het is lucht dat hij er zelf met zijn penis in heeft geduwd, kunnen ze de geschokte blikken achterwege laten alsjeblieft?

12. Als elkaar uitkleden niet zo smooth gaat

‘Nee, wacht, als jij nou, wacht, oh, hier, trek eens aan mijn mauw, shit, hij zit vast, stop eens, zo, nee, wacht.’ Niet het charmantste moment wanneer het uitkleden niet zo goed gaat. Skinny jeans die aan je voeten blijven hangen of jasjes die gewoon niet uit willen. Je raakt totaal uit het sexy moment. Hopelijk ben je met iemand die erom kan lachen, waardoor het niet verandert in een ongemakkelijke bedoening.

13. Als hij denkt dat de seks klaar is, omdat hij klaar is

Hallo?! En jij dan? Misschien is hij zo’n type dat nog denkt dat het vrouwelijke orgasme een mythe is. Hoe dan ook even op je strepen staan bij dit soort gasten. Je bent er voor jouw plezier niet alleen voor de zijne.

Lees ook: Doodgewoon: een potje huilen na de seks

Reageer op artikel:
13 awkward seksmomenten die iedereen kent maar waar niemand over praat
Sluiten