12 beauty dingen die altijd in films gebeuren maar nooit in het echte leven

Wij dames houden allemaal van chick flicks. Van de plastic Mean Girls tot de pittige Sex and the City dames. Wij kunnen niet meer zonder ze ook al hebben we sommige films al duizenden keren gezien.

Maar hoe kan het toch altijd dat alle dames in de bekendste films er zó flawless uitzien? Oke, uitgezonderd Bridget Jones dan, want die is wel heerlijk realistisch.

1. Die altijd leuke wraakactie

En dan vooral die ene van Bride Wars. Heerlijk hoe Liv prachtig blauw smurfen haar heeft en hoe Emma erbij loopt als een grote wortel. Maar jouw kapperszaak moet of heel groot zijn of heel onoplettend, want je merkt het vast wel als iemand met een petje op bij jouw haarverf in de buurt komt.

2. Morning after

Altijd worden de dames wakker met de mooiste I woke up like this look en stinken ze (heel bijzonder) nooit uit hun mond. Vervolgens trekken ze dat chique overhemd aan van hun lover wat heel toevallig altijd precies lang genoeg is. Menig andere dame wordt gewoon wakker met de make up op van de vorige avond, óf met een extreem blote billen gezicht.

3. En dan natuurlijk nog de avond ervoor

Want hoe kunnen ze altijd terwijl ze zo druk zijn perfect glad geschoren zijn en altijd toevallig hun meest sexy lingerie setje aanhebben? Zelfs op een doordeweekse dag terwijl je alleen maar van plan bent om te werken. Hm.

4. Extreme make-overs

Ook al vinden we ze heel erg leuk, realistisch is het niet. Natuurlijk heb je ooit wel eens een drastisch ander kapsel genomen maar een totale make over zoals in de film? Nee, zo gaat het helaas niet in het echte leven. Tenzij je bent opgegeven voor een make over programma, maar dat is andere koek.

5. Haar I

Wanneer iemand wordt voorgesteld, beweegt deze persoon altijd in slow motion met een perfecte onzichtbare ventilator achter zich. Een prachtige haardos die vervolgens sexy alle kanten opwaait is een typisch voorbeeld van wat gewoon niet in het echte leven gebeurd.

6. Haar II

Of wanneer een sexy dame uit het water stapt. Een perfecte wetlook is het vervolg en oh ja, ze zijn ook binnen mum van tijd weer helemaal opgedroogd. Of wanneer een helm afgaat en het haar vervolgens mega mooi heen en weer wordt geswiept. Ja, ja want dat hebben we altijd allemaal. Not.

7. Nergens een puistje te herkennen

In films? Nergens te bekennen. Maar dan ook echt nooit, waar dan ook.

8. Of striae

En cellulitis. De dames paraderen altijd op het strand zonder ook maar een streepje of sinaasappelhuidje te bekennen. Mogen wij ook dit geheim weten alstublieft?

9. De huilbui

Waar wij er uit zien als zielige panda’s hebben de dames in de films hier geen last van. Altijd één mooi traantje is de definitie van een huilbui. En hun make-up blijft hartstikke goed zitten.

10. Bubbels

Wanneer er een scène in bad voorkomt in een van de films, lijken deze bubbels wel voor altijd te blijven. Terwijl wij niet beter weten dat onze bubbels al na zeven minuten verdwenen zijn.

11. Hagelwit

Altijd hebben de dames van die mega witte tanden. Behalve dan Mia in The Princess Diaries, die eerst toch nog tanden heeft net zoals tienermeisjes van haar leeftijd. Tot haar make-over dan.

12. Dat perfecte haarstrikje

Het maakt niet uit of de hoofdpersoon in kwestie door weer en wind gaat, het haarstrikje blijft altijd perfect zitten. Waar wij liters haarlak en volumepoeder voor nodig hebben, denken deze dames dat het gewoon de normaalste zaak van de wereld is. En we zullen niet met vingers wijzen, toch Disney prinsessen?

Nog meer film vermaak? Zie hier hoe de Disney prinsessen eruit zien als ze van haar switchen.

Reageer op artikel:
12 beauty dingen die altijd in films gebeuren maar nooit in het echte leven
Sluiten