13 dingen die je alleen meemaakt als je met je beste vriendinnen op vakantie gaat

Met je vriendinnen op vakantie gaan is één groot feest. Je maakt herinneringen voor het leven en inside jokes die je nooit meer vergeet. Bovendien zou je altijd wel samen met je besties willen zijn. Mocht je er afgelopen zomer niet samen op uit zijn getrokken, denk dan vast na over volgend jaar.

Er zijn namelijk een miljoen redenen te bedenken waarom het zo leuk is om met je beste vriendinnen op vakantie te gaan. Vooral om alle fantastische dingen die jullie gaan meemaken. Trommel je vriendinnen op met een zelfgemaakt briljant GIF’je en maak ze enthousiast om nú te boeken. Hoe je dat doet? Met deze fijne GIF ME A REASON tool:

Mocht je wat inspiratie nodig hebben dan hebben wij natuurlijk de meest briljante dingen die jullie hoe dan ook al hebben meegemaakt of nog gaan meemaken al op een rijtje gezet voor je. Om alvast in de stemming te komen én om het leukste GIFje ooit te maken natuurlijk. Dit is namelijk wat iedereen meemaakt:

1. Eindeloos geapp en gebel over het inpakken

Want wat voor weer wordt het en wat gaan jullie dan allemaal meenemen? Nemen je besties alleen korte broeken en jurkjes mee of ook een lange broek? En hoeveel bikini’s? Dan is het nog de vraag wie een föhn wil meenemen en wie een krultang. Dit zijn essentiële vraagstukken in het leven. En het is allemaal bizar lastig.

2. De georganiseerde vriendin voelt zich verantwoordelijk voor de chaoot

Voor vertrek zorgt de ‘mama’ van jullie vriendinnengroep dat iedereen alles bij zich heeft. Ze vraagt wel tien keer of iedereen haar paspoort, portemonnee, pilstrip en dat soort essentials heeft ingepakt. Want er is altijd wel iemand die denkt dat ze alles op orde heeft, maar eigenlijk ontzettend chaotisch is. En die denkt dat jullie vlucht om een héél andere tijd gaat…

’s Avonds een tomaatje, ’s ochtends een chocolaatje

3. De eerste avond hebben jullie de wildste plannen, maar daar komt niks van terecht

Jullie hebben het helemaal bedacht. Tijdens de voorpret hebben jullie al opgezocht wat de leukste feestjes zijn en – niet onbelangrijk – waar de knapste mannen rondlopen. De eerste avond gaan jullie meteen naar de beste club. Is het plan.

Maar de realiteit is dat jullie bij aankomst meteen een wijntje of cocktail hebben verdiend. En vervolgens zo moe zijn van de reis en de alcohol dat jullie vroeg in slaap vallen. Maar dat geeft niet, want dit is ook meteen de enige nacht dat jullie voor het ochtendgloren in bed liggen.

4. Maar er komen nog genoeg dagen dat je brak op het strand ligt

Waardoor je in slaap valt in de brandende zon en vervolgens bent verbrand. Maar je weet wat ze zeggen: ‘’s Avonds een tomaatje, ’s ochtends een chocolaatje.’

5. Uiteindelijk gaan jullie hoe dan ook fantastische dingen doen

Als jullie weer een beetje zijn bijgekomen is het tijd om gave dingen te doen die je voor altijd bij blijven. Bijvoorbeeld surfen. En ook al is het moeilijk in het begin, het is heerlijk om met je squad te doen. Benieuwd wat je allemaal kan doen? Het aanbod bij Beachmasters is eindeloos.

6. Er is altijd een vriendin die ineens is verdwenen

Ze stond net nog bij jullie girl squad in de club, maar nu is ze nergens meer te bekennen. Ze zou toch niet zonder het te melden met die knappe Spanjaard mee zijn gegaan? Je wilt haar gaan zoeken, maar er is ook altijd één vriendin die wil feesten tot de lichten aan gaan en met geen mogelijkheid mee te krijgen is. Later maken jullie hier eindeloos grapjes om.

7. Jullie appartement of hotelkamer is veranderd in één grote kledingkast

Dat wordt nog wat als jullie weer gaan inpakken. Maar daar wil je nog láng niet aan denken.

8. Er is gedoe om de pot

Eén van je vriendinnen wil geen waterflessen kopen, maar alleen vruchtensap. En een ander kiest altijd de duurste cocktails en gerechten van de kaart als jullie uit eten gaan. En hoe kan het dat het geld uit de pot nu alweer op is?

9. Een van je vriendinnen haalt op het gegeven moment het bloed onder je nagels vandaan

Er is altijd wel een moment van onenigheid. Maar nadat jullie elkaar vijf minuten chagrijnig hebben aangestaard, schieten jullie ook weer in de lach. Want het zijn en blijven je besties. En juist daarom weet je dat het altijd weer goed komt.

Ze is als een magneet voor hete Spanjaarden en sexy Portugezen

10. Iedereen wil de strijd om wie het bruinste wordt winnen

Na dagen zonnen en op het strand liggen, houden jullie je armen naast elkaar om te checken wie het meeste verkleurd is. Dat gevoel als je hebt ‘gewonnen’ is prachtig.

11. Eén van je vriendinnen krijgt altijd een local achter zich aan

Die knappe barman bijvoorbeeld. Ze is als een magneet voor hete Spanjaarden en sexy Portugezen. Overigens is er ook altijd een vriendin die een crush krijgt op de reisleider. Die zijn op één of andere manier altijd héél knap.

12. Jullie doen met twee uurtjes slaap een excursie

Behalve het strand willen jullie ook iets van het land zien. Daarom hebben jullie op de eerste dag meteen een excursie geboekt bij de reisleiding van Beachmasters. Naar een prachtig natuurpark, een cultureel monument of een boottocht naar een eilandje in de buurt.

het plan om voor sluitingstijd weg te gaan, is mislukt

Alleen de dag voordat jullie om 7:00 uur ’s ochtends bij de bus moeten verzamelen, zijn jullie toch weer op stap geweest. En het plan om voor sluitingstijd weg te gaan, is mislukt. Zie punt vijf.

Gevolg: jullie verslapen jullie (omdat je de wekker had gezet op het tijdstip dat jullie moesten vertrekken in plaats van opstaan, oeps) en zitten vervolgens ongewassen urenlang in een bus. Maar een lol dat jullie hebben. Dat maakt alles goed.

13. Jullie doen fotoshoots alsof jullie een beroemde blogger zijn

Alles voor een prachtig Instaprofiel.

Beachmasters

De winter wordt druk, koud en donker. Daarom is het nú een goed moment om na te denken wanneer jij en je beste vriendinnen naar de zon zullen gaan. Met Beachmasters kun je naar Malta, Spanje, Portugal en Griekenland.

Strand, cocktails, knappe mannen, een waterpark bezoeken, varen en alles meemaken wat hierboven staat. Waar wacht je nog op?

In samenwerking met Beachmasters

Reageer op artikel:
13 dingen die je alleen meemaakt als je met je beste vriendinnen op vakantie gaat
Sluiten