Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Oh nee! We zien Hannah niet meer terug in het derde seizoen van 13 Reasons Why

Heb jij het tweede seizoen van 13 Reasons Why al zitten bingewatchen (ongeacht het mooie weer)? Dan ben je echt een die hard fan, en kun je vast niet wachten tot nóg een nieuw seizoen. De kans is groot dat die er ook gaat komen, alleen moeten we het dan wel zonder Hannah Baker doen.

De kans is groot dat er een derde seizoen komt, de opnamelocatie is namelijk al geboekt voor deze zomer. Analy High School heeft een contract getekend met Paramount Pictures (van ruim 56.000 euro!) om daar in de zomer dertig dagen te mogen filmen voor 13 Reasons Why.

Geen Hannah Baker in vervolg 13 Reasons Why

Katharine Langford (Hannah Baker) heeft op haar Instagramaccount een foto geplaatst waarin ze laat doorschemeren dat ze niet terugkomt in seizoen 3. Ze bedankt Netflix en Paramount Pictures voor de kansen die ze heeft gekregen. Ook zegt ze dat ze acteerwerk wilt blijven doen dat over dit soort onderwerpen gaat.

Brian Yorkey

Ook de schrijver van 13 Reasons Why, Brian Yorkey, heeft in een interview gezegd dat hij graag nog meer zou vertellen over anderen karakters uit de serie. Één en één is twee, hopelijk horen we snel wanneer het derde seizoen officieel wordt aangekondigd.

Reageer op artikel:
Oh nee! We zien Hannah niet meer terug in het derde seizoen van 13 Reasons Why
Sluiten