Spannend! Dit zijn de eerste beelden uit 13 Reasons Why seizoen 2 die meer vertellen over het verhaal

Je hoeft niet lang meer te wachten als je fan bent van 13 Reasons Why. Je bingewatche-sessie kun je binnenkort weer vervolgen nu we weten dat op 18 mei alle afleveringen van seizoen twee op Netflix komen te staan. Yes.

Gelukkig begint 13 Reasons Why seizoen 2 op een vrijdag, dan heb je het héle weekend de tijd om alle nieuwe afleveringen achter elkaar te zien.

13 Reasons Why seizoen 2

Hannah is terug, en ze heeft een grotere rol dan de meeste van ons hadden verwacht. Daarnaast staat in het nieuwe seizoen ook het leven van andere personages centraal. Hoe gaat het met iedereen na de dood van Hannah?

Er is een rechtszaak gaande over de zelfmoord van Hannah en wie daarvoor verantwoordelijk is, en iemand probeert de waarheid verborgen te houden. Polaroid foto’s (zoals te zien in de trailer van S2) leiden onder andere Clay naar een complot rondom een vreselijk geheim.

De beelden uit seizoen 2

En dít zijn de beelden uit het nieuwe seizoen. Zo te zien krijgt de rechtszaak over Hannah’s zelfmoord veel media aandacht en worden er leerlingen bedreigd op Liberty High. Voel jij de spanning al?

Discussie over pijnlijke onderwerpen

Tevens is er dit seizoen een nieuwe Discussion Guide gemaakt, waarin jongeren kunnen lezen bij welke instanties ze terecht kunnen met verschillende vragen. Het gaat over onderwerpen in de serie die veel voorkomen, zoals overmatig alcohol-en drugsgebruik en pesten. De gids kun je hier vinden.

Reageer op artikel:
Spannend! Dit zijn de eerste beelden uit 13 Reasons Why seizoen 2 die meer vertellen over het verhaal
Sluiten