wpk-admin
wpk-admin Life 7 juni 2018

Jahaaaaa! Er komt écht een derde seizoen van 13 Reasons Why

De geruchten gingen al langer, maar het is nu écht, écht, ECHT bevestigd. 13 Reasons Why keert terug voor een seizoen 3 en dat is fantastisch nieuws op deze zonnige donderdag.

13 Reasons Why seizoen 3

Goed, seizoen 3 van 13 Reasons Why. Stiekem zagen we het al een beetje aankomen, maar nu staat het dan zwart op wit. Het officiële Twitter-account van Netflix kondigde het leuke nieuws aan in een tweet:

Alles wat we tot nu toe weten

Het derde seizoen van 13 Reasons Why krijgt dertien afleveringen (what’s new) en de opnames beginnen dit jaar nog. De trailer vertelt ons alleen dat we de afleveringen in 2019 kunnen verwachten, maar niet wanneer precies.

Waar het eerste seizoen in maart 2017 kwam, volgde het tweede seizoen in mei 2018. Een gokje zegt ons dus dat seizoen drie ergens in de eerste maanden van 2019 komt, maar dat komen we de komende tijd nog wel te weten.

Het enige wat we tot nu toe weten over de verhaallijn is dat we Hannah Baker niet hoeven te verwachten in het nieuwe seizoen. Wat we verder precies kunnen verwachten is nog even de vraag, maar daar horen we vast binnenkort meer over. Wordt vervolgd dus.

Reageer op artikel:
Jahaaaaa! Er komt écht een derde seizoen van 13 Reasons Why
Sluiten