Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 23 aug 2018

Dit is alles wat je moet weten over 13 Reasons Why seizoen 3

Het duurt niet heel lang meer tot we weer kunnen genieten van 13 Reasons Why seizoen 3. Daar worden we zó blij van, want de serie is verslavend goed. Je kunt de afleveringen weer gewoon lekker via Netflix bekijken.

In het derde seizoen kunnen we eindelijk zien het het afloopt met Tyler. En krijgt Clay problemen met de politie? Dat zie je dus allemaal in het derde seizoen. Gelukkig komen ook Jess, Alex en Chloe terug. Dít is wat er tot nu toe allemaal bekend is.

Uitgestelde opnames van 13 Reasons Why seizoen 3

De opnames zouden eigenlijk al lang in volle gang moeten zijn, maar helaas zijn de draaidagen uitgesteld. De reden? De cast was niet tevreden over hun loon. De verdeling onder de acteurs was volgens hen niet gelijkwaardig. Pas toen dit naar hun mening meer in verhouding was, konden de opnames gestart worden.

Hannah Baker keert niet terug

Terwijl de eerste twee seizoenen voornamelijk om Hannah draaiden, gaat dat in het derde seizoen anders zijn. De focus gaat in het komende seizoen meer op de andere personages liggen, aangezien het verhaal rondom Hannah Baker verteld is. Actrice Katherine Langford schreef op Instagram inderdaad dat ze niet terug zal keren in het derde seizoen.

Focus op andere personages

Nu het verhaal rondom Hannah ten einde is gekomen, is het tijd om de andere personen uit de serie uit te diepen. Vooral de verhalen van Clay, Jess, Zach, Alex, Justin, Bryce en Monty staan centraal in het derde seizoen van 13 Reasons Why.

Locatie en onderwerp

De serie speelt zich voornamelijk af op een middelbare school, zo werd al eerder bekendgemaakt. En ook dit seizoen gaat weer over heftige problemen in de levens van jongeren. Denk aan verkrachting, verslaving en zelfmoordpogingen. Aangrijpend, dus. Wat de verhaallijn precies gaat zijn, is nog niet bekend

Nog even wachten

Hoe graag we ook zouden willen vertellen dat je vanaf volgende week de afleveringen kunt bingewatchen, moet je nog even wachten. Want het langverwachte derde seizoen is pas in 2019 te zien op Netflix…

 

Haha! Er zijn nu matchende pyjama’s van Primark voor jou en je bestie

 

 

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is alles wat je moet weten over 13 Reasons Why seizoen 3
Sluiten