Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 24 mei 2018

JAAA! Alles wijst erop dat er een derde seizoen komt van 13 Reasons Why

Fan van 13 Reasons Why? Dan is het heel waarschijnlijk dat je nu seizoen twee aan het bingewatchen bent. Vorige week kwamen daarvan alle afleveringen online te staan. En er is nog meer goed nieuws, want alles wijst erop dat er nóg een seizoen komt. Yes.

Hier worden wij heel erg blij van. Seizoen twee is net gepubliceerd op Netflix en er gaan nu al geruchten rond dat ook 13 Reasons Why seizoen 3 in aantocht is. En die geruchten vinden wij wel héél geloofwaardig.

De filmlocatie is al geboekt

De school waar de serie wordt opgenomen, Analy High School, zou al hebben getekend voor een nieuw contract met Paramount Pictures. Er zou een bedrag van 66.000 dollar worden betaald aan de school in ruil voor dertig opnamedagen.

Hoe tof is het trouwens als je daar op school zit en je gewoon alles in de serie herkent, en dat het kluisje van Clay Jensen eigenlijk jouw kluisje is.

De opnames van 13 Reasons Why seizoen 3

De school zou zijn geboekt vanaf juni 2018. Woehoee, dat is gewoon al bijna en dat zou betekenen dat seizoen drie misschien al sneller komt dan we denken.

Daarnaast heeft Brian Yorkey (schrijver van 13 Reasons Why) in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat er nog veel meer te vertellen valt over de karakters uit de serie. Is dat een hint?

Zodra we meer weten laten we het jullie natuurlijk meteen weten.

Reageer op artikel:
JAAA! Alles wijst erop dat er een derde seizoen komt van 13 Reasons Why
Sluiten