Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 9 augustus 2018

Noo, de opnames van ’13 Reasons Why’ lopen vertraging op

Het derde seizoen van de Netflix-serie ’13 Reasons Why’ gaat helemaal mis. De acteurs en Netflix komen namelijk niet uit de salarisonderhandelingen en het filmen zou nu van start moeten gaan.

Vertraging 13 Reasons Why

Na twee seizoenen lang voor de buis gekluisterd te hebben gezeten, kunnen we niet meer wachten op het derde seizoen van de Netflix Original. Toch ziet het ernaar uit dat we even geduld moeten hebben, want de productie van het nieuwe seizoen is nog niet van start gegaan.

Volgens website Deadline stonden donderdagochtend de eerste repetities voor de acteurs in de agenda, maar dat feest ging niet door. Woensdagavond was er nog steeds geen deal gemaakt tussen Netflix, de productiemaatschappij en de cast. De acteurs willen veel meer geld.

Salarisverhoging

Het is natuurlijk best wel logisch dat de acteurs een paar centjes meer willen verdienen nu dat de serie zo ongelooflijk populair is. Het gaat wel over enorme bedragen. Zit je klaar? Dylan Minnette, die Clay Jensen speelt, vraagt volgens Deadline om 172.000 euro per aflevering. Ga even na dat een seizoen zo ongeveer tien afleveringen heeft en tel maar op. Dat zijn geen grappen.

Brandon Flynn (Justin), Alisha Boa (Jessica), Justin Prentice (Bryce), Christian Navarro (Tony), Miles Heizer (Alex), Devin Druid (Tyler) en Ross Butler (Zach) hebben allemaal om hetzelfde loonstrookje gevraagd van 130.000 euro per aflevering. Da’s ook niet mis.

Gaat de goede kant op

Het schijnt dat iedereen al wel iets dichter bij elkaar is gekomen tijdens die onderhandelingen, maar ze zijn er nog niet volledig uit. De cast van de spannende serie gaan er wel enorm op vooruit vergeleken met het eerste seizoen.

Toen kregen ze namelijk maar tussen een ‘schamele’ 17.000 en 51.0000 euro per aflevering. Dylan en Katherine Langford (Hannah Baker) kregen toen al een hele hoop meer dan de rest, namelijk zo’n 69.000 euro per aflevering.

Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat je geen genoegen neemt met 69.000 euro per aflevering. Maar goed, het is natuurlijk Hollywood en als acteur kan je zulke enorme bedragen wel vragen. Wij hopen in ieder geval dat ze er met z’n allen uitkomen, want we willen zo snel mogelijk van het derde seizoen kunnen genieten.

Meer zien zoals 13 Reasons Why? Dan vind je dit ook leuk.

Heb jij 13 Reasons Why gekeken? Dit zijn de documentaires die je dan ook wil zien

Deadline

Reageer op artikel:
Noo, de opnames van ’13 Reasons Why’ lopen vertraging op
Sluiten