Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 27 aug 2015

13 redenen waarom Netflix áltijd nog beter is dan het hebben van een boyfriend

Praat niet, maar luistert. Oordeelt niet, maar is begripvol. Wacht niet af, maar komt met suggesties. Hell yeah, 13 redenen waarom Netflix altijd nog beter is dan een boyfriend:

1. Netflix zal je nooit laten vallen voor een mannenavond

Je zal nooit vijf minuten voor jullie date een smsje krijgen dat er iets tussen is gekomen. Nee niet met Netflix. Nooit.

2. Netflix gaat altijd recht door zee

Netflix zal je nooit in de maling nemen of je verkeerde signalen afgeven. Zolang je maar WiFi hebt, zal Netflix er voor je zijn. Je hoeft nooit een screenshot van jullie gesprek te maken en die naar je vriendinnen te sturen omdat je even niet meer begrijpt wat hij bedoelt. Wat een opluchting.

3. Netflix zal nooit oordelen op basis van je looks

Netflix vindt het niet erg als je al dagen niet hebt gedoucht, met een knot op je hoofd loopt en dat allemaal zonder make-up. Je bent het mooiste meisje op de hele wereld.

4. Netflix wordt niet jaloers als je voor zijn neus met een ander gaat

Geen probleem als je voor zijn neus met een andere jongen staat te praten. Als zoen je voor zijn neus. Geen probleem. Hebben we al gezegd dat we denken dat Netflix een jongen is?

5. Netflix vindt het niet erg als je een tijdje niet belt

Als je even tijd nodig hebt voor jezelf maakt dat niet uit. Netflix heeft geen aandacht nodig. Netflix vermaakt zichzelf wel. Nog beter: Netflix weet exact waar je bent gebleven. En wanneer jij er klaar voor bent, is Netflix er weer.

6. Netflix laat jou altijd zelf je keuze maken

Netflix oordeelt niet als je zeven uur achter elkaar Gossip Girl kijkt. Netflix stuurt je hooguit één keer in de zoveel tijd een mailtje. Maar laat altijd jou zelf de keuze maken wat je wilt en wanneer.

7. Bij Netflix maak je die ongemakkelijke ‘eerste-schoonouders-ontmoeting niet mee

Ken je dat meisje die helemaal naar de andere kant van het land moest rijden om voor het eerst haar schouders te ontmoeten? Ja? Dat meisje ben jij niet.

8. Netflix verwacht nooit iets van je

Voor minder dan een tientje per maand zal Netflix je alles geven.

9. Netflix eet niet al je eten op

Netflix geeft je juist de ruimte om even naar de koelkast te gaan en nog meer eten voor jezelf te pakken.

10. Netflix, daar kan je op bouwen

Word je ’s nachts wakker om vier uur met heel veel stress over je presentatie morgen? Geen probleem, Netflix is er voor je. Hoe laat dan ook. Netflix is onwijs toegewijd en wil jou alleen maar vermaken, wanneer jou dat uitkomt.

11. Netflix weet wat je leuk vindt

Netflix luistert naar je. Hij onthoudt wat je leuk vindt en daar speelt Netflix dan op in. En dat kunnen we niet over al onze ex-vriendjes zeggen. Of niet dames?

12. Al je vriendinnen houden van Netflix

Geen stress om de goedkeuring van je vriendinnen. Al je vriendinnen houden van Netflix. Misschien wel meer dan dat ze ooit van van één van je afgelopen exen hebben gehouden. Just saying.. Misschien willen ze ook veel tijd met Netflix spenderen, maar dat mag toch? Ze zijn gewoon vrienden.

13. Netflix houdt van afwisseling

Netflix weet dat je niet altijd hetzelfde wilt. Je houdt van avontuur en van afwisseling. Daarom verandert Netflix af en toe, gewoon omdat het kan en om het even wat spannender te maken. Want routine? Dat is het laatste waar je op zit te wachten.

Reageer op artikel:
13 redenen waarom Netflix áltijd nog beter is dan het hebben van een boyfriend
Sluiten