Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 24 sep 2015

13 tekenen dat jouw lover héél goed bij je past

Je ware liefde vinden, het kan soms een hele opgave zijn. De ene man begreep je keuzes niet en de andere had zulke andere interesses dat het uiteindelijk toch stuk liep. Ben je benieuwd of je met je huidige man wél een match hebt?

Of jullie een happily ever after zullen hebben is van meerdere factoren afhankelijk. Liefde gaat ten eerste niet vanzelf, en het zal ook niet altijd makkelijk zijn. Maar als jullie een beetje op één lijn liggen, komt het echt goed.

1. Jullie hebben dezelfde stijl

Hij vindt alles prachtig wat je draagt en je zal niet snel een opmerking krijgen over je kledingstijl. Andersom vindt jij dat ook van hem. Jullie kunnen zelfs soms een beetje matchy zijn.

2. Jullie hebben het altijd leuk samen, ook als de situatie daar niet naar is

Het maakt niet zoveel uit waar jullie zijn, als jullie samen zijn vermaken jullie je áltijd opperbest. Dat suffe familiefeestje is zelfs geen straf als je hem aan je zij hebt.

3. Jullie hebben dezelfde normen en waarden

Jullie denken over veel essentiële dingen in het leven hetzelfde. Daardoor zitten jullie heel vaak op één lijn en zal er later vast ook geen ruzie ontstaan over de opvoeding van jullie kind, of eh, voor nu misschien dat leuke hondje.

4. Jullie vinden dezelfde dingen leuk in het leven

Jullie houden allebei van heerlijk eten en besteden daar samen veel tijd aan. Niets leuker dan je eigen passie delen met je lief. Jullie gaan samen naar alle nieuwe restaurantjes en staan samen urenlang in de keuken.

5. Jullie hebben dezelfde humor

Het is altijd lachen, gieren en brullen. Je krijgt regelmatig grappige foto’s of teksten door via Whatsapp, omdat hij wéét dat jij ook bijna in je broek plast van het lachen bij het zien van zijn grap.

6. Jullie gunnen elkaar het allerbeste

En dan bedoelen we écht het allerbeste. Als jij besluit om een wereldreis te maken voor je eigen ontwikkeling dan vindt hij dit lastig, maar hij gunt het je wel en zal je niet in de weg staan.

7. Jullie kunnen ‘makkelijk’ samen leven

Wonen jullie samen? Dan merk je misschien dat je geen moeite hoeft te doen om fijn met elkaar samen te wonen. Het voelt allemaal heel natuurlijk en jullie doen allebei je eigen ding zonder je daar aan te storen.

8. Jullie maken elkaar beter en leren van elkaar

Je lover maakt jou een beter mens, hij versterkt je goede kanten en je kunt weer leren van zijn goede kanten die jij nog niet hebt ontwikkeld. Hij maakt jou een mooier mens.

9. Jullie zijn een team

Als er iets moet gebeuren dan zijn jullie een sterk team. Even die verhuizing doen? Jullie verdelen de taken en binnen de kortste keren is de klus geklaard. ‘Niet lullen maar doen’ is dan ook jullie motto.

10. Jullie vinden elkaars vrienden leuk

Het hoeven niet per se jouw vrienden te zijn of andersom, maar je begrijpt wel waarom zijn beste vriend zijn beste vriend is. Als zijn vrienden komen eten kun je gemakkelijk aanschuiven, jij vindt ze namelijk ook reuzegezellig.

11. Jullie denken aan elkaar

Als je weet dat hij dat ene shirt zo leuk vond en je in de buurt bent koop je het voor hem. Andersom zal hij áltijd een koffie voor je meenemen als hij ook één voor zichzelf haalt. Jullie genieten ervan om die kleine dingen voor elkaar te doen en doen dit automatisch.

12. Jullie zijn trots op elkaar

Hij is trots op jou en jij ook op hem. Jullie zullen dit nooit onder stoelen of banken steken en hij vertelt zijn vrienden vol trots wat een geweldige vriendin je wel niet voor hem bent.

13. Jullie hebben respect voor elkaar

Zelfs als hij het niet eens is over een keuze die je hebt gemaakt dan zal hij alsnog je keuze respecteren. Hij zal je altijd met het grootste respect behandelen.

Zelfs in de beste relaties komen ruzie voor, maar maak je geen zorgen. Met deze tips maak je het in no time goed

Goedmaakseks doet het altijd goed, maar je kunt natuurlijk ook voor een andere oplossingen kiezen. Klik op de foto voor meer:

Reageer op artikel:
13 tekenen dat jouw lover héél goed bij je past
Sluiten