Life 1 jul 2016 Joke-Jiers Botma

14 bloedirritante gewoontes die mensen hebben in het vliegtuig

De één vindt vliegen te gek terwijl een ander het liefst nooit de lucht in gaat. Hoe je het ook went of keert, er zijn altijd mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen met hun ongepaste gedrag in vliegtuigen. Wedden dat je dit herkent?

1. Als degene voor je zijn stoel helemaal naar achteren doet

Eh, ja, hij kan nu misschien lekker onderuitgezakt slapen, maar jij hebt echt totaal geen ruimte meer. Waar kun je je benen nu laten? En je handtas? Je krijgt er spontaan claustrofobische gevoelens van.

2. Een groep mensen die verspreid over het vliegtuig zit

En het allerergste is het als het een groep luidruchtige mannen is. En als die mannen een bachelorparty vieren. Die presteren het namelijk om de hele vlucht elkaar rooksignalen te sturen, gebarentaal te spreken en vooral: luidruchtig te zijn.

3. Mensen die willen ruilen van stoel

Terwijl jij je al helemaal had geïnstalleerd op je plekje. Had je dat niet kunnen bedenken toen je ging inchecken dat je zo graag naast je mede-reiziger wilde zitten of claustrofobisch bent en daarom aan het gangpad wilt zitten? Sjeeeeezus.

4. Mensen die te hard mee lachen met hun film

Hebben ze nog nooit van binnenpret gehoord? Ze lachen vaak ook nog eens veel harder omdat ze oortjes in hebben en daardoor loop jij bijna gehoorschade op. Nou ja, je kan in ieder geval niet ultiem chillen.

5. Beide armleuningen inpikken

En dit doen ze gerust de hele vlucht. Aangezien jij niet wilt zeuren laat je het maar gebeuren, maar je ergert je wel mateloos aan die meneer naast je.

6. Mensen die onbeschoft zijn tegen de stewardessen

Ze drukken duizend keer op dat knopje, hebben altijd wel iets te zeuren en hebben nog nooit gehoord van de woorden ´alsjeblieft´ of ´dankjewel´. En jij zit daar met plaatsvervangende schaamte en je kijkt het met lede ogen aan. Terwijl de stewardess nog steeds glimlacht.

7. Drie keer in een uur naar de wc gaan

Oké heel vervelend als je een overactieve blaas hebt of een ander probleem, maar maak niet van jouw probleem mijn probleem, alsjeblieft. Drink dan niet zoveel water of had een andere stoel gekozen vriend.

8. Of steeds iets uit de locker moeten pakken

Want eerst moest de vrouw naast je haar boek, maar toen kreeg ze toch koude voeten en wilde ze haar sokken

9. Te veel alcohol consumeren naast jou

Waardoor je in zijn gore alcoholwalm zit en na een uur ook zijn gelal aan moet horen. Je begrijpt nog steeds niet dat je überhaupt dronken mag worden in het vliegtuig.
en later bedacht ze dat ze toch liever haar boek terug wilde leggen. Zucht.

10. Tegen je aanleunen

Als ze in slaap dommelen en met hun hoofd op jouw schouder terechtkomen. Gek genoeg is het ook nooit één of andere knappe vent.

11. Mensen die hun kinderen niet hebben opgevoed

En dan bedoelen we niet huilende baby´s want daar kunnen ze niets aan doen. Maar we bedoelen kinderen die de vier jaar gepasseerd zijn en als bezetenen door het vliegtuig rennen, niet op hun stoel willen zetten en als kers op de taart met hun voeten in jouw rug schoppen.

12. Mensen die ongevraagd een gesprek met je aangaan

Voordat je het weet zit je midden in het leed van iemands echtscheiding of andere tragedie in haar of zijn leven. En zodra je daarin zit kan je ook niet anders dan begripvol knikken of een zakdoek geven als er wordt gehuild. Hell.

13. Mensen die gaan klappen als het vliegtuig geland is

Was het dan de bedoeling dat we zouden neerstorten?!

14. Al opstaan terwijl het vliegtuig nog aan het taxiën is

Ze staan dan buigend op de plek waar ze zaten en daardoor hangen ze helemaal over je heen. Ze weten niet hoe snel ze in het gangpad moeten komen te staan. En dan te bedenken dat het vliegtuig nog niet eens stilstaat. Tranquillo alsjeblieft.

LEES OOK: Binnenkort op reis? 9 x hoe je rustig wordt in een vliegtuig
vliegen

Reageer op artikel:
14 bloedirritante gewoontes die mensen hebben in het vliegtuig
Sluiten