Life 2 jul 2016 Joke-Jiers Botma

14 dingen die je alleen meemaakt als je een eeneiige tweeling bent

Het is eigenlijk ook best bijzonder dat als je naar je zus haar gezicht kijkt je veel van jezelf terugziet. Maar toch ben je ook weer heel anders, al geloven andere mensen dit niet altijd. Een eeneiige tweeling maakt dingen mee die anderen nooit zullen begrijpen maar eigenlijk erg leuk zijn.

1. Jullie zijn gewend om op elkaars naam te reageren

Simpelweg omdat dit al jullie hele leven lang gebeurt. Het komt regelmatig voor dat ze ´Roos!´ roepen terwijl jouw naam Sophie is. En met je engelengeduld vertel je elke keer weer dat jij niet Roos bent maar dat zij naast je zit. Zucht.

2. Eigenlijk hebben jullie maar één naam: ´De tweeling´

Overal waar jullie komen of waar over jullie wordt gesproken zegt men ´de tweeling´. Het is zelfs zo dat je naam eigenlijk niet meer wordt genoemd als je samen met je zus bent.

3. Onbekenden kunnen jullie niet uit elkaar houden

´Ongelooflijk hóe veel jullie op elkaar lijken, ik kan jullie écht niet uit elkaar houden hoor!´ Eh ja, dat komt misschien omdat je ons niet zo goed kent. De mensen die jullie namelijk wel kennen zien direct wie wie is.

4. Je krijgt regelmatig de schuld van iets wat je níet hebt gedaan

Of je neemt de schuld op je als dat nodig is. Wel jammer dat je soms de blame krijgt van de stommiteiten van je zus die zich weer eens niet wist te gedragen in de kroeg terwijl jij braaf in je bed lag.

5. Je omgeving vergelijkt je áltijd met je tweelingzus

Bij alles wat je zegt of doet word je tweelingzus betrokken. Want het is voor mensen soms nog wel lastig om geen vergelijking te maken.

6. Mensen maken heel graag foto´s van jullie samen

ZOEK DE VERSCHILLEN!

7. Op feestjes worden jullie altijd samen uitgenodigd

Wat eigenlijk wel heel fijn is want op deze manier komen jullie op elk feestje. Want als je zus er is kan jij uiteraard niet achterblijven. En jullie verschijnen altijd in volle glorie op elk feestje als de dazzling twins.

8. Iedereen vertelt je: ´Ik wou dat ik een tweeling was!´

Begrijpen we, maar helaas ben je het niet.

9. Mannen maken altijd grapjes over een trio met jullie

Helaas durven ze dit nooit tegen jullie zelf te zeggen maar ze fantaseren er (volgens bronnen) behoorlijk op los. Jammer voor hun dat dit nooit of te nimmer gaat gebeuren. Jij en je zus vallen namelijk niet eens op dezelfde mannen. En delen doen jullie, maar een man? Nope.

10. Als je een vriendje hebt heeft hij ook een beetje je zus erbij

Want je bent toch wel een beetje verweven met je tweelingzus. En je nieuwe lover kan zich daarom maar beter opmaken voor heel veel momenten waar je zus bij is. Het is maar te hopen dat je zus hem leuk vindt want anders gaat het sowieso niks worden.

11. Als je zonder je tweelingzus bent vraagt iedereen waar ze is

Wat dacht je van niet hier? Men denkt dat jullie altijd bij elkaar zijn en als het niet zo is wordt er meteen gesuggereerd dat er iets aan de hand is. Nope, ze is gewoon thuis, met andere vriendinnen of god mag weten waar ze is. (Dat laatste is niet waar want je weet altijd waar ze is).

12. Iedereen denkt dat jullie elkaars toetsen kon maken vroeger

Of dat waar is dat weten alleen jullie. Het idee van de wisseltruc vinden mensen geweldig interessant. Helaas valt het in praktijk altijd vies tegen.

13. Mensen zijn verbaasd als ze erachter komen dat jullie ´twee verschillende personen´ zijn

Goh, is het kwartje gevallen dat de ene wel van make-up houdt en de ander niet? En dat de ene op lang en blond valt en de ander op donker met een baard? En dat jullie inderdaad twee personen zijn?!

14. Niemand weet het zeker, maar jullie kunnen écht elkaars gedachten lezen

Een blik en je weet genoeg. En die luxe hebben alleen jullie en dat zal altijd zo blijven.

LEES OOK:
Beautify LIFE LOVE BEAUTY & STYLE BODY & MIND OVER BEAUTIFY VOLG BEAUTIFY COLOFON PRIVACY POLICY CONTACT NOTICE & TAKEDOWN ADS BY WPK HOSTING BY XYNTA 26 geheimen die enkel en alléén je zus weet
zussen

Reageer op artikel:
14 dingen die je alleen meemaakt als je een eeneiige tweeling bent
Sluiten