Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 25 mei 2015

14 dingen die meisjes missen nu ze samenwonen met hun vriend

Een vriendje hebben is leuk. Het is zelfs behoorlijk geweldig. Vele singles zullen je voornamelijk boos aankijken wanneer jij weer eens klaagt over hoe het is om in een relatie te zitten. Maar soms mis je gewoon bepaalde dingen wanneer je niet meer alleen door het leven gaat. Bijvoorbeeld:

1. Als een zeester in je bed liggen

Nu lig je negen van de tien keer op de rand omdat je vriend als een zeester ligt. En tja, hij is nu eenmaal sterker dan jij.

2. De hele dag in je bed stinken op je allerlelijkst

Heerlijk. Knot op je kop, badjas aan, maskertje op, foute series en gaan. Nee, dat hoeft je vriendje niet te zien en waarschijnlijk wil hij het ook niet zien. Niet dat je jezelf niet mag zijn, maar een béétje magie moet er blijven.

3. Alleen maar zélf hoeven nadenken over wat je wil eten

Ik heb nog precies genoeg voor één portie lasagne! Oh shit. Hij eet natuurlijk voor drie.

4. Dunner zijn

Koppeltjes worden nu eenmaal dik. Simpelweg omdat (samen) eten gewoon leuk is.

5. Die verdomde vlinders in je buik

Je bent gek op je vriend en zou hem voor niemand inruilen, maar óh wat mis je af en toe de jacht. En de vlinders die je dan voelt wanneer je eindelijk een leuke jongen aan de haak hebt geslagen.

6. Naar bed kunnen gaan wanneer je naar bed wil gaan

Je wil rond bedtijd allebei vertoeven in de slaapkamer. Maar soms wil hij nog een boek lezen terwijl jij al wil slapen. Handig? Nee.

7. Keihard de Spice Girls draaien

Ja, één nummertje vindt hij heus nog wel grappig. Maar het wordt toch een beetje ongemakkelijk wanneer jij al meer dan 40 minuten op de bank aan het springen bent met een borstel als microfoon.

8. Je interieur moeten aanpassen aan mannendingen

Een drankkastje (acceptabel), een leren opa stoel (meh) en natuurlijk iéts wat gebaseerd is op een serie, game of film (posters?). Achja. Wat hij mag, mag jij ook.

9. Foute sleepovers

Een Justin Bieber themed sleepover zit er nu niet meer in. Tenminste, bij jullie thuis dan.

10. Lam thuiskomen met een vriendin

Jullie zijn wezen stappen, maar je vriendin is zo dronken dat ze bijna niets meer kan. Je neemt haar mee naar huis en legt haar in je bed om vervolgens de volgende ochtend brak te ontbijten en de grappige verhalen door te spreken. Behalve dat nu je vriend in je bed ligt en wakker wordt van jullie ellende. Stil zijn? Geen optie. Zucht.

11. Ge-ergerd met een dikke pukkel in bed liggen

Je voelt je oerlelijk en wil je het liefste voor iedereen verbergen vandaag. Maar wacht! Dat kan natuurlijk helemaal niet wanneer je met iemand samenwoont. Die mag alles gewoon aanschouwen. Shoot.

12. Je eigen kast hebben

Niet meer een kast moeten delen met je lover klinkt als een absolute droom. Bijna mooier dan een all in zonvakantie. Dan een auto. Die kast. Uhg.. En jullie krijgen alleen maar meer kleren (jij) wat voor de nodige frustratie zorgt.

13. Altijd moeten uitleggen wat je gaat doen

Alsof je weer thuis woont en je moeder echt even moet uitleggen dat je vanavond naar een vriendinnetje en niet die knappe jongen van school met zijn eigen motor gaat.

14. Gewoon doen wat je zelf wil in het algemeen

Tja. Je kunt nu eenmaal niet meer altijd doen wat je zelf wil. Maar laten we toch zeker niet alle voordelen van het samenwonen vergeten. Daarover binnenkort meer!

Reageer op artikel:
14 dingen die meisjes missen nu ze samenwonen met hun vriend
Sluiten