14 excuses die we maar blijven herhalen om uit te leggen waarom we niet skinny zijn

Ergens is de trend ontstaan dat skinny zijn het allermooiste, allerfijnste en meest aantrekkelijke figuur is. Tenminste, dat doet Kate Moss je geloven. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo. Denk maar aan avondjes uit eten met ontzettend fijne frietjes en wijntjes, een broodje shoarma na het uitgaan, of die chocolate chip cookies bij een romantische film. Dat mist iedereen die maatje 0 heeft. Maar toch is er nog die altijd aanhoudende drang om ook bij de skinnies te horen. En daarom verzinnen we zelf continu excuses om uit te leggen waarom we niet dun zijn. Dit zijn de 14 allerbeste: (je mag ze stelen en gebruiken)

1. Omdat dat laatste stukje cake ook liefde verdient

2. Omdat Kate Moss liegt

3. De zomer is net over en herfst vraagt om comfort food

4. Omdat ik een baaldag heb gehad op werk

5. Calorieën tellen niet als niemand ziet dat ik ze eet toch?!

6. Het is zo zonde om het weg te gooien als het er toch al staat.

7. Ik ga mezelf nooit uithongeren omdat skinny hip is.

8. De vollere vrouw moet weer in de mode komen, laat ik beginnen met die revolutie

9. Ik word ongesteld

10. Morgen is een betere dag om aan mijn dieet te beginnen

11. Als ik het nu niet eet dan ben ik de hele dag afgeleid omdat ik naar dat koekje blijf staren

12. Je moet jezelf af en toe verwennen

13. Ik heb het nodig

14. Een film zonder chocola, koekjes en ijs is geen film

Reageer op artikel:
14 excuses die we maar blijven herhalen om uit te leggen waarom we niet skinny zijn
Sluiten