Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 5 jun 2016

14 manieren om super volwassen over te komen

Je kent wel van die types, die hun hele leven voor elkaar lijken te hebben. Hoe doen ze dat toch? Het is natuurlijk mogelijk, dat ze gewoon doen alsof ze alles voor elkaar hebben. En met een paar handige tips, kun jij dat ook.

1. Host etentjes

Niks zegt ‘ik ben volwassen’ als het hosten van etentjes. Zorg dat alles super netjes is voordat iedereen komt en doe snel een kookschort over je super sophisticated outfit aan. Vervolgens lijkt het alsof je zo de hele dag in de keuken hebt gestaan.

2. Match al je slipjes en bh’s

Doei slipjes waar ‘Juicy’ op staat, tijd voor bijpassend ondergoed.

3. Koop opbergdozen

Je kunt super makkelijk aan opbergdozen komen en dan kun je daar als je losliggende sh*t in kwijt. Vervolgens lijkt het alsof je heel erg georganiseerd bent, terwijl je stiekem gewoon troep hebt verplaatst.

4. Hang kunst op je muren

Nee geen posters, kunst. Super volwassen en ook gewoon heel mooi.

6. Draag vaker hakken

Van hakken ga je heel mooi lopen en ze staan ook gewoon chiquer. Des te vaker je ze aantrekt, des te makkelijker het wordt om lange periodes op hakken te staan. Zo lijk je altijd een powervrouw.

7. Neem een milieuvriendelijke waterfles overal mee naartoe

Het is sowieso goed voor je om veel water te drinken en met een waterfles ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig. En je kunt denigrerend doen naar mensen die het niet doen. ‘Weet je wel hoe slecht al dat plastic is voor onze aarde?’ Hoe bedoel je volwassen?!

8. Lak je nagels in sophisticated kleuren

Verzorgde nagels zijn netjes en laten zien dat jij waarde hecht aan je uiterlijk. Als je je nagels lakt in chique kleuren staat het nog netter, dan wanneer je knalkleurtjes gebruikt. Als je het niet kunt laten om knalkleurtjes en glitterlak te gebruiken, kun je altijd losgaan op je teennagels.

9. Zet bloemen neer in je huis

Volwassenen hebben bloemen in huis. Als je ze niet goed in leven kunt houden, is het in elk geval verstandig om ze weg te gooien voordat ze er verlept uitzien. Want dode bloemen zijn een no-no.

10. Doe aan yoga en meditatie

Of zeg in elk geval dat je het doet, want mediteren is super zen. Draag ook gelijk yogakleding naar de supermarkt. Zo denkt iedereen dat je een yoga koningin bent.

11. Zeg dingen als ‘even in de agenda kijken’

Zelfs al gebruik je geen agenda. Zo lijkt het in elk geval alsof je super druk en belangrijk bent.

12. Leer een paar wijntermen en gebruik ze bij mensen die minder van wijn weten dan jij

Let op dat je niet indruk probeert te maken op mensen die betere wijnkennis hebben, want dan sta je misschien met je bek vol tanden.

13. Maak je bed op

De tijd van opstaan en van je bed weglopen is voorbij, het kost je twee minuutjes en staat heel netjes. Als je sierkussen op je bed doet, ben je al helemaal goed bezig.

14. Heb altijd een extra fles wijn in huis

Als je onverwacht gasten krijgt, heb je in elk geval hen wat te bieden. En als je twee flessen hebt, zodat ze kunnen kiezen, ben je echt een baas.

LEES OOK: 12 fantastische tips zodat het volwassen leven een stuk makkelijker wordt

Reageer op artikel:
14 manieren om super volwassen over te komen
Sluiten