Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 12 okt 2016

14 problemen die alleen Grey’s Anatomy fans hebben

Grey's Anatomy is je lust en je leven. Je leeft voor de dokters in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Zelfs al blijkt het keer op keer dat zij niet blijven leven. En dat is nog maar één van de veertien problemen die je hebt als je een trouwe Grey's Anatomy kijker bent.

1. Je houdt het nooit een aflevering droog

Soms denk je dat het je is gelukt, maar aan het einde van iedere aflevering komt er toch weer een dramatisch moment. De muziek zwelt aan. En het maakt eigenlijk niet uit of er iemand dood gaat of dat er een baby wordt geboren, jij pinkt een traantje weg.

2. Je wilt eigenlijk niet verder kijken, omdat iedereen waar je om geeft dood is

Bijna niemand van het eerste seizoen leeft nog. En ook andere personages, waar je echt om bent gaan geven, hebben het niet overleefd. Danny, George, Mark Sloan, Lexie, Derek, ze voelden allemaal als familie, maar nu zijn er niet meer.

3. Daarom is er altijd angst: who’s next?

Je snapt niet waarom zoveel karakters dood gaan. Waarom verhuizen mensen niet gewoon? Mensen verhuizen toch in hun leven, of gaan ergens anders werken? Waarom moet iedereen dood? Het is oneerlijk.

4. Je wilt ook zo’n bestie als Christina Yang

De vriendschap tussen Meredith en Christina is er één waar je best een beetje jaloers op bent. Christina en Meredith zijn meer dan elkaars bestie, ze zijn elkaars person. En dat is zo veel meer dan een vriendschap. Dat is een verbintenis, het is een manier van leven.

5. Je hoopt daarom nog altijd dat Christina terugkomt

Ze was ook een beetje your person.

6. Je denkt trouwens de hele tijd dat je favo karakter terugkomt

Want dan is er ineens een gerucht dat Izzie een bezoekje brengt aan het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle in de media. Daarvan word je he-le-maal gek.

7. Als je nu in een ziekenhuis komt vraag je je af wat er allemaal gebeurt

En dan vooral wie het met wie heeft gedaan. En dat maakt je hoofd helemaal dol.

8. Maar je denkt dat de realiteit echt heel veel saaier is

Want de dokters hebben gewoon keurige gezinnen, koophuizen en hypotheken, in plaats van dat ze met z’n allen gezellig in het huis van Merediths moeder wonen.

9. Al wil je nu toch in een ziekenhuis werken

Het heeft op een of andere manier een magische aantrekkingskracht op je. Je kan echter niet tegen bloed en je hebt ook geen beta studie gedaan. Ai.

10. Je vergelijkt je liefdesleven altijd met dat van Meredith en Derek

Groots en meeslepend, maar uiteindelijk zijn ze er wel altijd voor elkaar. Geen enkele man op Tinder, Happn of in de kroeg lijkt zo fantastisch als McDreamy.

11. Je komt dan ook nooit over de dood van McDreamy heen

En over die van McSteamy. Man man, het grootste probleem met Grey’s Anatomy is toch wel dat het je onbeschrijfelijke liefdesverdriet geeft.

12. Je eigen leven voelt toch minder spectaculair als je Grey’s kijkt

Jij hebt immers nooit een vliegtuigongeluk of schietpartij overleeft en je bent ook nooit gegijzeld in een ziekenhuiskamertje. Hopen we dan maar voor je.

13. Je kunt niet naar Chasing Cars van Snow Patrol luisteren

Want dan moet je meteen weer huilen…

14. Je weet dat het einde er nu echt aan komt

Want er zijn al twaalf seizoenen van je favoriete serie. En je kijkt al meer dan tien jaar. Je weet dat Ellen Pompeo ooit iets anders wil gaan doen met haar leven. En soms denk je dat het misschien maar beter is als er een einde aan komt. Zie punt twee en drie. Maar je vreest ook voor de dag dat bekend gaat worden dat er een einde aan komt.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Attentie luistervinkjes! Als je graag gesprekken meeluistert ben je een betrokken vriendin

Reageer op artikel:
14 problemen die alleen Grey’s Anatomy fans hebben
Sluiten