Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 11 feb 2019

14 x best asociale dingen die je alleen met je beste vriendin doet

Je allerbeste vriendin weet je diepste geheimen. Je BFF steunt je als je het moeilijk hebt en is er altijd om naar je te luisteren. Maar soms doen jullie ook dingen die een beetje onbeschaafd zijn. Zónder elkaar raar aan te kijken.

1. Roddelen

Over, ja, over wie niet eigenlijk? Jullie lachen ook heel aso mensen uit. En steken jullie middelvinger op naar mensen die je niet mag. Jullie hebben namelijk altijd gezamenlijke vijanden.

2. Elkaars spullen gebruiken

Zonder te vragen. Je pakt gewoon haar rollerdeo als je vergeten bent wat onder je oksels te spuiten. En dat paar schoenen dat zo mooi staat bij je jurk, gris je snel mee als je bij haar bent. Andersom doet ze het ook, dus no big deal. Een beetje zweet uitwisselen is oké.

3. Met je handen eten

Je tafelmanieren kun je bij haar wel achterwege laten. Je likt ook ongegeneerd je vingers af en dipt friet nog een keer in jullie gezamenlijke saus, ook al heb je al een stuk eraf gehapt.

4.TMI (too much information) gesprekken voeren

Ongegeneerd praten jullie over álles. Van je seksleven tot je stoelgang. Voor andere mensen een gevalletje ‘too much information, maar niet voor jullie.

5. Heel luidruchtig lachen in het openbaar

In een volle trein, in een restaurant, waar dan ook. Heel irritant, maar jullie kunnen gewoon niet stoppen. En als je eindelijk op adem bent begin je meteen weer opnieuw als je in haar ogen kijkt.

6. Er sneaky met haar vandoor gaan

Als je uitgaat met een groep, gaan jullie ‘even naar de wc’. Om vervolgens nooit meer terug te keren. Best gezellig met de rest, maar met haar is het toch altijd het aller-allerleukst.

7. Veel te laat komen als jullie hebben afgesproken

Ja, dat is natuurlijk bloed irritant, maar je bestie snapt het. En ze kent je natuurlijk langer dan vandaag.

8. Het goedkeuren als je dingen doet die niet door de beugel kunnen

Tja, soms doe je dingen waar je niet trots op bent. In een relatie, op je werk of met je familie. Je bent niet altijd de braafste. Je vriendin oordeelt nooit over je. Al zou je een scheve schaats rijden in je relatie, zij zal nooit een veroordelende toon aanslaan. Sterker nog, ze wil altijd alle details weten.

9. Als ze dronken is geef je haar gewoon nog een shotje

En niet dat glas cola waar ze eigenlijk om had gevraagd. Vind jij reuze grappig. Vooral als ze het achteroverslaat en dan pas bedenkt dat ze eigenlijk geen alcohol meer wilde drinken.

10. Wildplassen

Jullie houden om de beurt elkaars handen vast om te voorkomen dat je over je eigen broek heen plast. Of achterover valt.

11. Haar pesten

Door plaatjes te appen van haar grootste angst. Of haar op Facebook te taggen in berichten waarvan je weet dat ze het écht niet kan waarderen.

12. Onaardige dingen zeggen

Als één van jullie niet antwoord stuur je geen appje met de vraag of alles goed gaat. Nee, je stuurt ‘hee bitch, waarom antwoord je niet?’

13. Voordringen

Bij het toilet. Of in de rij bij het uitgaan. Je hebt ook al meer dan eens gezegd dat jullie net echt al binnen zijn geweest.

14. Haar overtuigen ongezond te eten

Want het is echt vééĺ gezelliger als ze ook bitterballen en stokbrood wil als jullie borrelen.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

LEES OOK: 12 x waarom jouw beste vriendin de allerbeste vriendin van de wereld is

Puckermob

Reageer op artikel:
14 x best asociale dingen die je alleen met je beste vriendin doet
Sluiten