Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 7 jul 2019

14 x rare dingen die je alleen doet als je alleen woont

Als je alleen woont, kom je dichterbij je oergedrag. Je hoeft geen schijn hoog te houden en je netter of beleefder voor te doen dan je bent. Je doet gewoon lekker waar je zin in hebt en tja, soms is wat je doet een beetje raar.

1. Keihard zingen

Je buren zullen niet je grootste fan zijn, maar wat is het heerlijk om zonder gêne al die Whitney Houston uithalen eruit te knallen. En als ze bonken op de muur, hoor je het waarschijnlijk toch niet.

2. Privé modeshow houden met al je kleding

Hoe weet je anders hoe alles staat? En natuurlijk ga je jezelf dan in iedere spiegel vanaf elke kant bekijken. Het perfecte moment om outfitjes bij elkaar te zoeken.

3. Eten op de grond laten vallen en het gewoon opeten

Vijf seconden regel..

4. Poepen met de deur open

Niemand die er last van heeft. Niets lekkerder dan de vrijheid van de grote boodschap doen met de deur wijd open. Het voelt zelfs een beetje stout, maar leuk stout.

5. Veel te lang dansen onder de douche

Het is natuurlijk niet heel milieuvriendelijk om heel lang te douchen, maar soms is het zó lekker om een dansfeestje te houden, terwijl je onder de straal staat. De moves die je daar maakt zijn echt ongeëvenaard.

6. Eten uit de pan

Waarom een bord vuil maken als je gewoon uit je pan kan eten? Hallo, daar zijn onderzetters voor bedacht. Toch?

7. Al het drinken in de koelkast uit de verpakking drinken

Alsof je vies bent van je eigen speeksel.

8. Tegen jezelf praten

Is toch gezellig?

9. Midden in de nacht opruimen

Dronken na het uitgaan opeens een opruimbui hebben. Het gebeurt wel eens. Er is toch niemand die je tegenhoudt of die gaat zeuren. Misschien alleen handig om niet te gaan stofzuigen met je dronken koppie.

10. Hardop praten omdat je je stem al een dag niet gebruikt hebt

Even kijken of ‘ie het nog doet.

11. Een week lang iedere avond hetzelfde eten

Je hebt waarschijnlijk te veel gemaakt of je vindt het gewoon super lekker. Hoe dan ook, houdt niemand je tegen. Kom maar door met die spaghetti bolognese.

12. Naakt rondlopen

Naakt koken is misschien geen goed idee, vanwege spetters, maar anders is er geen enkele reden om niet de hele dag naakt te zijn. En dan ook lekker oncharmant, bijvoorbeeld wel met sokken aan. Je bent niet sexy aan het doen, je bent aan het genieten.

13. Jezelf bekijken in je spiegel als je huilt

Vaak vind je jezelf dan nog zieliger of begin je jezelf uit te lachen, omdat je doorhebt hoe hilarisch het is dat je jezelf huilend bekijkt. Maar hoe weet je anders wat andere mensen zien als ze jou zien huilen?

14. Dagenlang hetzelfde kopje drinken omdat je geen zin hebt om af te wassen

Ah, zo vies is het toch niet. Even omspoelen en niets aan de hand.

Deze ga je ook leuk vinden: 5 kledingcrissisen die vrouwen hebben die alleen wonen

bustle

Reageer op artikel:
14 x rare dingen die je alleen doet als je alleen woont
Sluiten