Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 29 okt 2016

14 x waarom jij en je vriendinnen precies op de Powerpuff Girls lijken

De Powerpuff Girls was vroeger steevast bij jou op de buis want Blossom, Bubbles en Buttercup zagen er fantastisch uit in hun schattige gekleurde jurkjes en zij bestreden het kwaad als echte powerladies. Daarom waren zij jouw voorbeeld, jouw superheldinnen. Niet zo gek dat jij en je girl squad nu zo op hen lijken.

1. Jullie zijn powerladies

Net als deze drie bazinnen staan jullie ook sterk in je schoenen. Niemand moet jullie wat aandoen want jullie bijten terug. Jullie zijn zelfverzekerd en zodra jullie aan komen lopen, blazen jullie iedereen omver met jullie charmes en power die jullie uitstralen. Jullie zetten altijd door en weten precies hoe te handelen in verschillende situaties.

2. Jullie zijn enthousiast

Net als de Powerpuff Girls zijn jullie voor alles in, heel actief en vooral enthousiast naar elkaar. Jullie spenderen het liefst alle vrije tijd met je favoriete girl squad. Jullie zijn ook zeer geliefd bij anderen om jullie lieve, positieve en altijd enthousiaste uitstraling.

3. Jullie bestrijden het kwaad

Onrecht komt niet voor in jullie woordenboek. Als een van jullie ten onrechte iets wordt aangedaan dan komen jullie meteen voor elkaar op en zullen jullie de boeman eens een lesje leren. Daar kan soms een harde hand aan te pas komen. Maar dat is dan ook zeker verdiend, want het kwaad moet bestrijd worden.

4. Jullie slapen het liefst bij elkaar in bed

Een sleepover vinden jullie fantastisch. Popcorn, films, fluffy sokken en bij elkaar in bed slapen en het feest is compleet.

5. Jullie kennen elkaar door en door, net als echte zusjes

Jullie kennen elkaar zó goed dat jullie net zusjes lijken, net als de Powerpuff Girls. Om naar niet te spreken over jullie doen en laten. Jullie konden tweelingen zijn. En dat is wat jullie dan ook regelmatig horen. Jealous?

6. Jullie zijn gemaakt van sugar, spice en everything nice

De zoetheid van suiker, een beetje pittigheid en verder natuurlijk alles wat leuk is. Dat is precies waar jullie van zijn gemaakt. Vergeet een klein beetje Element X niet, wat jullie soms tot kleine duiveltjes maakt.

7. Een van jullie is de slimme Blossom

Een van jullie heeft de leidende rol en zorgt ervoor dat jullie regelmatig met elkaar afspreken en leuke dingen organiseren. In stressvolle situaties is zij degene die kalm blijft en met oplossingen komt. Ze is ook degene die graag wint. Bij haar komt iedereen voor liefdesadviezen, outfit stress of andere problemen. Ze is een echte leider en super zelfverzekerd.

8. En iemand is de stoerste net als Buttercup

Jullie squad heeft sowieso iemand die net zo sterk is als Buttercup. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en met haar moet je niet sollen. Ze kan niet tegen onzin en wil anderen graag helpen waar kan, want als iemand in de put zit door een ander dan vindt ze dat vreselijk. Deze vriendin zal het altijd voor je opnemen en altijd voor je klaarstaan.

9. Een van jullie is schattig maar kent geen genade zoals Bubbles

De allerschattigste van het stel. Het maakt haar niet zoveel uit wie de leiding neemt, maar ze rockt als de situatie daarom vraagt. Ze probeert om zich niets aan te trekken van wat anderen van haar vinden maar anderzijds vindt ze de relaties met familie en vrienden wel heel belangrijk. Daarom zorgt ze goed voor ze en zal ze iemand niet snel kwaad doen.

10. Jullie hebben een gemeenschappelijke vijand

Het is die ene boy die een van jullie heeft belazerd, of die ene chick die jullie niet kunnen uitstaan. Samen staan jullie sterk, dus als iemand een vijand heeft dan is dit de vijand van jullie allemaal en zullen jullie in welke situatie dan ook altijd voor elkaar opkomen.

11. Jullie zijn vertederend

Hoewel jullie een bitchy side hebben, zijn jullie zeker ook heel vertederend met jullie schattige uiterlijk. Jullie hebben net zulke grote ogen als de Powerpuff Girls waarmee jullie alles voor elkaar krijgen. Jullie krijgen dan ook regelmatig te horen hoe cute jullie wel niet zijn.

12. Jullie zijn heel stoer maar ook bang voor spinnen

Tja, hoe cool jullie ook zijn met z’n allen. Ook jullie hebben een bange kant. Die langpotige spinnen jagen jullie de stuipen op het lijf. En dan zijn jullie ineens niet meer zulke powerladies maar kleine bange schijterds.

13. Jullie zijn wijs maar ondeugend

Wijs en ondeugend is de leukste combinatie ever. Want jullie hebben veel wijze lessen geleerd van jullie ouders maar ook van elkaar en alles wat jullie hebben meegemaakt. Daarnaast kunnen jullie ook heel ondeugend zijn. Jullie weten donders goed wat het beste is om te doen, maar de ondeugende manier is eigenlijk toch veel leuker.

14. Jullie zijn de beste squad voor altijd

Ondanks een meningsverschil of een ruzietje weten jullie diep van binnen dat jullie de beste squad ever zijn. Want niemand kan jullie breken en jullie zijn een match waar menig vriendinnengroepje jaloers op kan zijn. Jullie vullen elkaar perfect aan en daarom is jullie vriendschap everlasting.

Lees ook: 7 x waarom we Cartoon Network nog iedere dag missen

Reageer op artikel:
14 x waarom jij en je vriendinnen precies op de Powerpuff Girls lijken
Sluiten