Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 4 mrt 2019

14 x waarom sarcastische vrouwen beter zijn in flirten, daten en feesten

Sarcastische vrouwen zijn slimmer, sexier en succesvoller. Daarnaast zijn ze ook nog eens geweldig creatief én winnen ze in het leven. En alsof dat nog niet genoeg is, helpen al deze eigenschappen ze ook nog eens om geweldig te zijn in flirten, daten en feesten. Benieuwd waarom?

1. Je kunt er niet gelijk doorheen prikken waardoor ze interessant blijven

Je hebt in het begin gewoon geen idee waar ze het over hebben, of je ze serieus moet nemen, en of je ze wel aan kan. Ze zijn als wilde stieren in een rodeoring, als de snelste auto waarbij je niet in de bestuurdersstoel zit, en je weet nooit wanneer ze je bespringen. Lekker hè? Alles behalve saai.

2. Ze stimuleren je waardoor je geïntrigeerd blijft

Ja, je zult continu tussen de regels moeten doorlezen. Zet die hersenen aan het werk en laat jezelf intrigeren door deze geweldige vrouwen.

3. Ze zijn compleet het tegenovergestelde van saai

Dat woord komt gewoon niet in hun woordenboek voor.

4. Ze vallen nooit stil

Altijd wat te vertellen, altijd een nieuwe sarcastische opmerking klaar. Ze zijn niet op hun mondje gevallen en hebben altijd genoeg stof om over te praten. Geen awkward stiltes.

5. Hun zelfvertrouwen is hot hot hot

Ze weten wie ze zijn, waarom ze zo ontzettend sexy zijn, en dat voel jij ook. We bedoelen maar, wat kan er nou sexier zijn dan een vrouw mét zelfvertrouwen? Juist helemaal niks.

6. Je onthoudt ze

Ha, zie ze nog maar eens te vergeten. Het zijn de personen die je achterna lopen in je dromen, die je achtervolgen op klaarlichte dag, en aan wie je over tien jaar nog denkt.

7. Ze zijn degene die het feestje aan de gang krijgen

Een verjaardag in een kring? Oh hell no. Zij zijn de eerste die Twister uit de kast trekken, cocktails maken waarvan je nog nooit hebt gehoord of je gewoonweg verbaal uitdagen om de leukste verhalen te vertellen.

8. En als laatste weggaan

Ze zijn gewoon nog lang niet klaar met sarcastisch doen.

9. Iedereen kijkt tegen ze op wat ze zeer begeerlijk maakt

Vol zelfvertrouwen, sexy, slim, aantrekkelijk, en in spraak erg interessant. Ze zijn honderd keer aantrekkelijker dan het grijze muisje van de overkant. En omdat iedereen aan hun lippen hangt, zijn ze de begeerlijkste personen in iedere ruimte.

10. Je wordt continu geprikkeld waardoor je haar naar huis wil meenemen

Ze daagt je uit, ze zet je continu op scherp, en die prikkels zorgen ervoor dat je haar wil oppakken, mee naar huis wil nemen en haar nooit meer wil laten gaan.

11. Ze bedenken de leukste spelletjes

Twister, woordgrappen, drankspelletjes, je kunt het zo gek niet bedenken, maar nodig ze uit en je hebt gegarandeerd een ge-wel-di-ge avond.

12. En ze zijn vervolgens niet te verslaan

Helaas, je kunt niet van ze winnen. Maar meedoen is belangrijker dan winnen toch? HAHA.

13. Ze winden iedereen om hun vinger

Ze zijn intrigerend, interessant, ontastbaar, en maak het rijtje maar af. Ze weten precies wat ze moeten zeggen om jou in de war te maken, om je dingen te laten voelen, en om jou helemaal voor zichzelf te winnen.

14. Ze zetten de bar op stelten

Op z’n kop, binnenstebuiten, omgekeerd, van links naar rechts en van voor naar achter. Er zal nooit een ochtend komen waarbij je wakker wordt na een feestje en je niet een geweldige avond hebt gehad. Wat een heerlijke wezens hè? Wisten we allang.

Reageer op artikel:
14 x waarom sarcastische vrouwen beter zijn in flirten, daten en feesten
Sluiten