Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 25 september 2018

Kerst waar ben je? Dit herken je als je niet kunt wachten op de leukste tijd van het jaar

Hoewel kerst pas over drie maanden begint, krijg jij nu al kriebels in je buik. Kerstbomen, op kerstavond rondlopen in je dikste pyjama en All I Want For Christmas op de achtergrond is alles wat je nodig hebt die dagen. Kerstliefhebbers: deze is voor jullie.

Kerst komt nooit te vroeg

Als echte liefhebber van de meest magische tijd van het jaar kijk je in januari alweer uit naar de kerst. Het mag van jou het hele jaar door gevierd worden. Die kerstboom mag best tot eind juni blijven staan en die kerstkransjes horen het hele jaar door in de winkels te liggen.

Houd jij van de kerst? Kan je nu al niet wachten tot het eind december is? Dan herken jij je hier gegarandeerd in.

De kerstmuziek staat al aan

Waarom wachten tot december met het draaien van de leukste Mariah Carey kersthits als je deze in september ook op kan zetten? Jij luistert zonder enige gêne naar Last Christmas. Laat de rest maar wachten. Ben je nog niet begonnen? Dan is dat puur omdat jij je probeert in te houden. Nergens voor nodig.

Kerstfilms zijn voor het hele jaar door

Net zoals je kerstmuziek altijd mag luisteren, zijn kerstfilms er om van januari tot en met december bekeken te worden. Love Actually, Home Alone en The Grinch keren jaar na jaar terug.

Je bent al kerstkleding aan het uitzoeken

Jij bent nu al op zoek naar de foutste kersttrui voor in de avonden. Die avonden dat jij je even heerlijk gaat opwarmen bij de haard – of aan de verwarming, bij een gebrek aan open haard. Ook voor 1e en 2e kerstdag ben jij al de nodige kleding aan het verzamelen. Jurkje? Check. Mooi pak? Check. Passende schoenen? Dubbel check.

Iedereen mag weten dat het ‘bijna’ kerst is

Kerst lijkt dan wel ver weg voor de meesten onder ons, voor jou is het in september al bijna zover. En dat mag iedereen weten. Je bent al bezig met de dagen inplannen en omdat je zo lief bent offerde je jezelf op om de kerstfilms van dit jaar uit te zoeken. Want er moeten wel een aantal toppers op de lijst staan natuurlijk.

Je bent al bezig met de kerstdecoratie

Geen zielig klein kerstboompje voor jou. Groot, groter, grootst is je motto. Minstens één grote en een klein kerstoom staan er in de kamer en daarnaast bij voorkeur nog een hele lading aan decoratie. Versieren hoort bij kerst en hoewel je kamer waarschijnlijk nog niet is omgedoopt tot kerstpaleis ben je wel al inspiratie aan het opdoen.

Op naar Antwerpen! Daar is NU een mega kerstwinkel geopend

Reageer op artikel:
Kerst waar ben je? Dit herken je als je niet kunt wachten op de leukste tijd van het jaar
Sluiten