Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 17 okt 2014

15 dates waarbij je lekker binnen kan blijven

Want soms heb je gewoon geen zin om naar buiten te gaan (of je aan te kleden). Gelukkig vallen er genoeg leuke dingen te doen in huis (en je kunt ze bijna allemaal naakt uitvoeren):

1. Binge-kijk een geheel seizoen van een serie

Ja, het gaat zwaar worden, maar we geloven in jullie en de kracht die jullie bij elkaar zullen vinden om het te doorstaan.

2. Spelletjes avond

Een avondje ganzenborden is leuker dan je denkt. Tenzij er natuurlijk een slechte verliezer tussen zit..

3. Begin aan een enorme puzzel

Oldschool is het zeker, maar ga ons niet vertellen dat het niet romantisch is wanneer jullie handen net naar hetzelfde stukje grijpen.

4. Koken

Vier handen zijn meer dan twee en dat betekent dat je heel wat leuks op tafel kunt zetten met z’n tweeën.

5. Wijnproeverij

Zin om even diep in het glaasje te kijken met je lover? Trek dan alle wijntjes open die je hebt staan en ga een lekker avondje ‘wijn proeven’.

6. Massages

Niet dat halve werk dus waarbij je vent twee keer over je rug kriebelt en dan vol passie roept: ‘MIJN BEURT’. Kleed elkaar uit en neem er de tijd voor. Gooi er desnoods wat ellebogen tegenaan.

7. Badderen

Ga gezellig samen in bad. Steek kaarsjes aan, gooi lekkere oliën of bruistabletjes in het water en laat die vent maar eens zien waarom badderen zo fijn is.

8. Kussengevecht

Ok, de kans dat wij verliezen is aanwezig, maar no harm in trying right? En het eindigt waarschijnlijk ook nog eens leuk.

9. Videogames

Jup, echt waar. Maar vergis je er niet in hoe leuk het kan zijn om met hem een spannend potje FIFA te spelen (of nog leuker, Mario Kart). Wel uitkijken met dat je niet te goed gaat spelen.. Gevoelig voor het ego natuurlijk.

10. Kijk elkaars favoriete film

Jij eindelijk The Notebook, hij eindelijk zijn Transformers. Wie weet kunnen jullie toch nog begrip voor elkaars films opbrengen.

11. Er eens écht de tijd voor nemen

Herkenbaar probleem? Nog even snel voor het slapen gaan erin en eruit? Geniet van die vrije uren en maak er eens écht werk van. We beloven dat het een absolute happy ending zal opleveren..

Reageer op artikel:
15 dates waarbij je lekker binnen kan blijven
Sluiten